Dohányzás abbahagyása utáni fogyás?
Csodálkozva vettem észre hogy 78kg-os testsúlyom a dohányzás abbahagyása után (2 hete hagytam abba) 74,5kg-ra csökkent. Pedig azt hittem hogy hízni fogok 2-3kg-ot. Veletek is előfordult már, hogy a dohányzás abbahagyása után fogytatok le külön fogyókúra nélkül, vagycsak ez ritka eset?
17/F
Szia.
Ilyen esetről még nem hallottam, de marhára irigyellek, mivel én leszokás után kb 25 kg-t híztam!:-(
22/L
:O:O NEEEE!
épp most akarok énis leszokni,de félek a hízástól:S
szerintetek ha mondjuk napi 1-3 szálra csökkenteném,akkor megmaradna a súlyom? mondjuk akkor 0,1-es cigivel?..
17:12-es vagyok.
23:58-asnak válaszolok:
Ha már eljutottál arra az elhatározásra, hogy le akarod tenni a cigit, akkor ne tartson vissza a hízás lehetősége! Legalább akkor azzal leszel elfoglalva, hogy egészségesebben táplálkozz, hogy nehogy meghízz! Nem a cigihiány fog foglalkoztatni. (Mondom ezt én, aki 25 kg-t szedett föl...):-) De ez nem úgy működött, hogy ugyanannyit ettem és a cigi nélkülözése miatt jöttek a kilók, hanem sokkal többet zabáltam, mint dohányos koromban! Régebben, ha megéheztem egy kicsit (vagy olyan "nassolhatnékom" volt), inkább elszívtam egy cigit és csökkent az érzés. Amióta viszont letettem a cigit, azóta jóval többet eszek, tehát nem foghatom a cigire a hízást! Ez kizárólag az én hibám, gyengeségem...:-(
Hasonló helyzetben vagyok, én is híztam miután letettem a cigit, 10 kilót s szenvedek mert azon vagyok hogy lefogyjam,
nem vagyok kövér csak 1 kicsit hájas. De szerintem nem a cigi leszokása miatt híztam el hanem attól hogy utánna mivel idegeskedésemben 1 cigit szívtam el mindig, helyette össze-vissaz zabáltam szarságokat, :S.
Sziasztok!
Igen létezik!!:)
én 2 hónapja nem dohányzom és kb 8 kg -ot fogytam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!