Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi kell a rászokáshoz?

Mennyi kell a rászokáshoz?

Figyelt kérdés

Tudom ez egyénfüggő, csak néha gyújtok rá, átlagban heti 2-3x, de nem tudom mi a jó benne, csak azért mert társaságban vagyok, ilyenkor nekem is kell úgy érzem.

De ha egyedül vagyok nem gyújtok rá.

2013. szept. 27. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:

1 db cigaretta elég. Ugyanis minden dohányos csak 1 szál cigivel kezdte.

Ha nem tudod, mit élvezel benne, akkor ne szívd. Tudod, hogy miért kell? Mert az agymosás azt diktálja, ha társaságban vagy, akkor gyújts rá. De minek, mikor igazán nem is élvezed? Mikor büdös, egészségtelen, drága.

Mikor undorítóan néz ki, amikor valakinek az orrán-száján dől a füst.

Tehát mindenki csak egy szállal kezdte.

Egy exdohányos.

2013. szept. 27. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy kezdtem mint te...

2 évig ment ez a heti 2-3x szálas mennyiség, aztán összetörtem, depizős voltam, és már egyedül is rágyújtottam. Mikor érzed, hogy rákéne gyújtani, pedig egyedül vagy, akkor pár hétre hagyd abba.

Akaraterő kérdése az egész.

Bár én megtörtem, és a depizős korszak óta már egyedül is cigizek, tapasztalatból tudom, hogy hosszútávon is lehetséges csak társasági dohányosnak lenni.

2013. szept. 27. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Szálban nagyon sok. Szálakban nem is mérhető. Akkor kezdesz függőnek számítani, mikor napi rendszerességgel rá kell gyújtanod.
2013. szept. 27. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Igerem, nem szokok ra! :)
2013. szept. 28. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha hetente gyújtasz rá könnyen lehet belőle naponta is, inkább próbálj ritkábban gyújtani. F/29
2013. szept. 29. 13:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem fogok raszokni, mert egyedul nem gyujtok ra, eszembe se jut, es tarsasagban is le tudok mondani rola
2013. szept. 29. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor jó, ügyes vagy, grat:)
2013. szept. 30. 11:34
 8/8 anonim válasza:
én 1 hét alatt annyira rászoktam h az 1. 2 napon csak 1-1 szál utána a hét végén már 1 nap 1 fél doboz arany marlboro is elment:( ne szokj rá
2013. okt. 5. 02:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!