Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy is van? Tényleg volt...

Hogy is van? Tényleg volt régen ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Bocsi ekezet nelkul fogok irni mert gyorsabb:)

Szoval....regen tenyleg lehetett szalankent cigit kapni?? Most hogy nemzetik vannak ezt miert nem vezetik vissza? Akinek egyszerre nincs szive 900ftot kolteni egyszerre cigire az lehet csak par szalat venne :)

2013. szept. 23. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy mennyire "régen". Régen, régenm Petőfi idejében biztosan volt ilyen is. De az előző rendszerben nem. Nem bonthattad meg a zárjegyet, és értékesíthetted tovább a terméket szálanként.

Az más kérdés, hogy amikor általános iskolában sutyiban cigizni akartunk, akkor bementünk a kocsmába, és adtunk a bácsinak egy 20-ast, hogy adjon egy szálat. De persze ilyet nem lehetett csinálni akkor sem.

2013. szept. 23. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Itt rendes kocsmában árultak szálanként is.
2013. szept. 23. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetemi büfében is árulnak/árultak cigit szálanként :D nem mondom melyik egyetem, de 50ft/szálért, (ma már talán 60) lehet venni a kávé mellé 1-1 cigit :D
2013. szept. 24. 08:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolso

Ez dejo:D na ilyenekre voltam kivancsi :))

2013. szept. 24. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

De a kérdés az volt, hogy "most hogy nemzetik vannak miért nem vezetik vissza". Régen sem volt bevezetve. Szálanként nem lehetett vásárolni legálisan. Illegálisan most is vásárolhatsz szálanként. Pl ha idejössz hozzám, egy 100-asért adok neked egy szálat. De ez sem régen, sem most nem legális. A zárjegyes termékeket a felbontást követően nem értékesíthetik tovább.

De ha a kávé mellé egy cigi a kérdés, biztos vagyok benne, hogy bárkihez odamész aki cigizik, hogy adsz 100 Ft-ot egy szálért, akkor ad neked.

2013. szept. 25. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is adnék bárkinek 50-100ftért egy szálat :) de értem :)
2013. szept. 25. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!