Most komolyan: hogyan lehet hozzájutni a zöldhöz? Régen is csak egy emberről tudtam, az is kiszállt a buliból.
Te nem jársz suliba? :DDD
Amúgy meg ismerettség, haverokat körbekérdezed...
Esetleg bemutatnak formáknak, aztán hívhatod is őket :D
De amúgy meg kimész jozsóra, odamész 1 random árushoz , mondjuk ahol 'Airsoft' golyóspisztolyokat árulnak és odasúgsz neki h Dohány kéne, vagy simán azt mondod neki h fű :D Bár erről nem tudom pontosan h mik a vélemények :D
a fél ismeretségi köröm szív, 3 dílert ismerek kapásból és több embertől is tudnék szerezni. kérdezz körbe pár embernél.
vagy amit az első leírt.
Istentelen népség.
Félelem és lelkiismeret furdalás nélküliek vagytok, és ez lesz a vesztetek.
A lányom is csinálja, szégyelljétek magatokat,
Egy anya
Kedves Anyuka!
Ész és mérték! Ha a lányod nem tudja tartani, akkor bármire rászokna, még a porcukor szívásra is.
Kedves "egy anya",
hogy te milyen "népségnek" tartasz minket, így ismeretlenül, az a magánügyed, de már ne is haragudj, szégyellni nem fogom magam, mivel okom nincs rá. Marihuánát bárki, ismétlem, bárki tud szerezni, függetlenül attól, hogy él-e vele, vagy sem. Én speciel nem, de ettől függetlenül nem érzem nagyobb problémának, mint az alkoholfogyasztást (sőt, a marihuána addikciós potenciálja alacsonyabb, mint az alkoholé, bár tartok tőle, hogy nem érted a kifejezést).
Ha a kedves lányod olyan dolgot tesz, amit te helytelenítesz, a saját házad táján söprögess, elvégre ez a te nevelésed eredménye.
Üdv
egy szintén anya
"Istentelen népség.
Félelem és lelkiismeret furdalás nélküliek vagytok, és ez lesz a vesztetek.
A lányom is csinálja, szégyelljétek magatokat, "
Én is? Amiért azt írtam, hogy ismerek olyanokat, akik szívnak? Valószínűleg ugyanez igaz rád is, tudtodon kívül. És elmondom neked, hogy engem pont azért néztek ki mindenhonnan, mert sosem voltam hajlandó még cigit se a számba venni és inni se szoktam. Mert nincs szükségem ilyen szarságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!