Haverom 18 lett 2 hete.... elgondolkodtam kicsit... Az az igazság hogy én alapvetően kedvelem a cigi füstöt és bele is szívok (direkt) a levegőbe ha előttem kifújják mert számomra kellemes. Párszor már szívtam is de csak gyengét erőssel meg nem is akarok próbálkozni. Mik a véleményetek erről?
Ha szeredet a cigifüstöt akkor szívd azt és ne a cigit. Az is káros és ha van eszed azt sem szívod de ha te pár évvel előbb akarsz meghallni mint kellene akkor nyugodtan.Elgondolkodtál azon hogy cigizz e? Az szép. Ha eddig nem cigisztél akkor minek akarsz rászokni. Én a helyedben addig örülnék míg rá nem szoksz úgy hogy naponta vagy 3 doboz cigit elszívsz. Kapj az agyadhoz!
2009. nov. 8. 16:16
22/29 anonim válasza:
Szerintem ne szokj rá. Nekem sajnos sikerült 3 éve... azóta is bánom. Gyenge vagyok, nem tudom letenni. Pedig már most abbahagynám. Mondjuk már csak hétvégente gyújtok rá, akkor elmegy egy dobozzal, bulitól függetlenül is. Nem ajánlom. Nehezebben megy a sport, és minden. Kinéznek... szerintem már ciki rágyújtani. Hidd el, nem akarsz te cigizni... utána csak a baj van vele. Jobb el se kezdeni.
2009. nov. 8. 18:40
23/29 anonim válasza:
szia,én 2 éve szoktam rá. régebben heti pár szál,aztán 2-3naponta egy doboz,mostmár minden nap.Nagyon megbántam!!Rengeteg pénzt kib@szok rá, heti 3000-et kb. És rájöttem hogy nem éri meg. Néha azthiszem,hogy megéri,mert olyan jó,ugy szeretem,megnyugtat,stb. Hát nem,ez csak képzelgés. Eddig is tökéletesen megvoltam nélküle.Le akarok szokni,de én meg félek a hízástól :S
NE szokj rá! Semmi értelme az egésznek.Csak a pénzed meg az egészséged megy a nagy semmire,hogy egy kis szárított levelet szívjál egy papírba göngyölve:DD Tehát NE!
2009. nov. 9. 00:14
24/29 anonim válasza:
Most harmadik hete nem szívom, előtte bő tíz év turhagyártás. Dönts jól.
2009. nov. 10. 11:06
25/29 anonim válasza:
Legálisan? 18év alatt nem legális hiába tudod egy felőttel beszereztetni az még nem "legális"
úristen
narancssárgapallmall-t v fekete/kék dunhill-t szívj. Hajrá
2009. nov. 11. 15:22
26/29 anonim válasza:
Attól még h egy "felnőttel" beszereztetsz egy cigarettát , az még nem lesz "legális" épp ez a baj a 15 évesekkel...
Amugy is kezdj el, pénzt kell költeni, menőnek KELL lenni, és igyis-ugyis meghalsz....
Narancssárgapallmall-t vagy fekete/kék dunhill-t szívj !
Egészségedre!
2009. nov. 11. 15:26
27/29 anonim válasza:
Ne hogy elkezd!! Ez egy ördögi kör, beszállni könnyű, kiszállni már azért elég nehéz. Ne kezd el, nem jó dolog. Bár senki ne kezdte volna el. Vagy mindenki előszőr elgondolkodott volna h vajon bele kezdjek??!!
2009. nov. 18. 11:43
28/29 anonim válasza:
Öt hónapja dohányzom. Ördögi kör ez, eleinte kibírtam több napig nélküle, ma már nem megy. Ne szokj rá, ha nem szeretnél.
2009. nov. 24. 20:30
29/29 anonim válasza:
Tévedés, hogy mindig nehéz abbahagyni, de kiadós macera tényleg. Amikor sikerül áthackelni a személyiségedet füledbe kalapálásra lehiggadós fajtára, akkor kezd mondjuk relatíve könnyűvé válni a cigi múltba engedése. Meg persze nem muszáj változó erősséggel hinni, hogy dohányos lennél. És ez mind-mind igazán nem indok arra, hogy bárki is belekezdjen. A cigiszűznek pehelykönnyű élete van, képes hulla részegen is azt mondani, hogy "nem", mert tudja, hogy fonákra okádná magát tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!