Szerintetek kezdjek cigizni?
Haverom 18 lett 2 hete.... elgondolkodtam kicsit... Az az igazság hogy én alapvetően kedvelem a cigi füstöt és bele is szívok (direkt) a levegőbe ha előttem kifújják mert számomra kellemes. Párszor már szívtam is de csak gyengét erőssel meg nem is akarok próbálkozni. Mik a véleményetek erről?
L/15
Szerintem is kezdj el!
Végülis két-háromnaponta az a 600 ft lótúró, nézd meg a sok hülye meg összegyüjtögeti a pénzét pl. jogsira, kocsira, továbbtanulásra... áhh tiszta hülyék.
Na meg mikor majd olyanok lesznek a fogaid mint a csillagok: sárgák, és távol lesznek egymástól! Kit érdekel?! Aki szeret az ígyis-úgyis szeret, nemde?
Ja meg a tüdőrák?! Höhh mindneki úgy felfújja ezt a dolgot pedig csak egy kis tüdőelszíneződés esetleg halál!
Na meg mikor füstszagú lesz a hajad, és minden este hajatmosol és kihullik egy idő után... kopaszon is szép az élet, legalább nem kell fésülködni!
Egyszóval:
CIGIZZ!
(( remélem megértetted a célzást ;) ))
De rohadt jó volt három évig dohányozni! Ugy tönkrette a hangom, hogy az álmomról már letehetek, hogy valaha operaénekes legyek! Hát csak hajrá,próbá
ld ki te is,minden csak egy slukkal...szállal,dobozzal kezdődik!
"Szerintem ha minen áron szívni akarsz valamit, vizipipázz."
? A vizipipa sokkal károsabb, mint a cigi, de ne zavarjon.
"? A vizipipa sokkal károsabb, mint a cigi, de ne zavarjon."
Hülyeségeket írsz :) Inkább heti 1 vizipipa mint napi 1 doboz cigi.... Amúgymeg. ha most a szénmonoxidra gondolsz akkor pestre és közelébe ne tedd a lábad mert meghalsz!!! Abban a levegőben több a CO mint a vp-ben... 1 slukk cigi úgy 0,25mg nikotin. 1 slukk vizipipa(ami 4 szer több füst kb mint a cigislukk) az 0,025mg nikotin. A kátrányt a víz nagyon erősen megszűri....
A füst a hosszú út alatt rengeteget tisztul lerakódik egy rakás káros anyag. A víz nem csak szűr de hűt is, jégkockás vízzel a legjobb. A cigiből forrón szívod le a füstöt ami sokkkkkal károsabb.
Teccikérteni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!