Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek kezdjek cigizni?

Szerintetek kezdjek cigizni?

Figyelt kérdés

Haverom 18 lett 2 hete.... elgondolkodtam kicsit... Az az igazság hogy én alapvetően kedvelem a cigi füstöt és bele is szívok (direkt) a levegőbe ha előttem kifújják mert számomra kellemes. Párszor már szívtam is de csak gyengét erőssel meg nem is akarok próbálkozni. Mik a véleményetek erről?

L/15

2009. nov. 5. 18:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is kezdj el!

Végülis két-háromnaponta az a 600 ft lótúró, nézd meg a sok hülye meg összegyüjtögeti a pénzét pl. jogsira, kocsira, továbbtanulásra... áhh tiszta hülyék.

Na meg mikor majd olyanok lesznek a fogaid mint a csillagok: sárgák, és távol lesznek egymástól! Kit érdekel?! Aki szeret az ígyis-úgyis szeret, nemde?

Ja meg a tüdőrák?! Höhh mindneki úgy felfújja ezt a dolgot pedig csak egy kis tüdőelszíneződés esetleg halál!

Na meg mikor füstszagú lesz a hajad, és minden este hajatmosol és kihullik egy idő után... kopaszon is szép az élet, legalább nem kell fésülködni!

Egyszóval:

CIGIZZ!

(( remélem megértetted a célzást ;) ))

2009. nov. 5. 20:14
 12/29 anonim ***** válasza:
én is igy szoktam rá! imádom a tüdömet friss kátránnyal fürdetni, kellemes ahogy a füstöt leszivom és nem csak a függőség miatt.
2009. nov. 6. 06:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

De rohadt jó volt három évig dohányozni! Ugy tönkrette a hangom, hogy az álmomról már letehetek, hogy valaha operaénekes legyek! Hát csak hajrá,próbá

ld ki te is,minden csak egy slukkal...szállal,dobozzal kezdődik!

2009. nov. 6. 19:57
 14/29 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ha minen áron szívni akarsz valamit, vizipipázz.
2009. nov. 7. 13:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ha minen áron szívni akarsz valamit, vizipipázz."

? A vizipipa sokkal károsabb, mint a cigi, de ne zavarjon.

2009. nov. 7. 13:53
 16/29 anonim ***** válasza:
Ne kezdj el senki miatt se cigizni csak h ha te is szeretnél, számolj azzal h káros dolog és sokan nem nézik jó szemmel én is dohányzom, de én teljesen tisztába vagyok azzal a tudattal h milyen káros. említetted a kérdésedben h gyengébb cigiket próbálsz ehhez még hozzá tenném h a gyengébb cigi sokkal károsabb mint az erősebb mert kémiai anyagokkal gyengítik és mindent beleraknak kb. még faforgácsot is amit h ha szétbontod láthatod is, és h ha már csatlakozol a hülyék klubjába akik cigiznek akkor legális cigit vegyél és ne egy ilyen oldalon kérdezd ki mások véleményét h cigizzek e mert ezt magadban kell lemoziznod...
2009. nov. 7. 18:09
 17/29 capslock válasza:
62%
Mindenképpen... Ki ne hagyd....
2009. nov. 7. 18:23
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Jajj nehogy! Örülj neki hogy nem avgy rászokva. Ne legyél hüyle és ne cigizz.
2009. nov. 7. 22:11
 19/29 anonim ***** válasza:
43%

"? A vizipipa sokkal károsabb, mint a cigi, de ne zavarjon."

Hülyeségeket írsz :) Inkább heti 1 vizipipa mint napi 1 doboz cigi.... Amúgymeg. ha most a szénmonoxidra gondolsz akkor pestre és közelébe ne tedd a lábad mert meghalsz!!! Abban a levegőben több a CO mint a vp-ben... 1 slukk cigi úgy 0,25mg nikotin. 1 slukk vizipipa(ami 4 szer több füst kb mint a cigislukk) az 0,025mg nikotin. A kátrányt a víz nagyon erősen megszűri....

A füst a hosszú út alatt rengeteget tisztul lerakódik egy rakás káros anyag. A víz nem csak szűr de hűt is, jégkockás vízzel a legjobb. A cigiből forrón szívod le a füstöt ami sokkkkkal károsabb.

Teccikérteni? :)

2009. nov. 8. 02:30
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
én 17éves fiú vagyok, éés azt javaslom hogy hétköznaponként ne cigizz, mert akkor durván rá lehet szokni, és ha nagyon akarsz cigizni, akkor talán bulikban.. Én pl minden buliban elszívok kb egy dobozzal, de utána egy hétig rá se gyújtok, nehogy rászokjak, meg ha hetekig nincs buli akkor nem cigizek, és néha megkívánom hétköznaponként is, de akkor ellenállok és a következő felesig nem is fogom kívánni:D
2009. nov. 8. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!