Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha havonta 2 doboz cigit...

Ha havonta 2 doboz cigit szívok el akkor az mennyire káros?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 13:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%

Semennyire. Ill. annyira, mint a fehér cukor, vagy a rágógumi, vagy a festett-ízesített joghurt.

Így kellene használni a cigarettát.

Így még hasznos is, depresszió-ellenes szer, és segíti az emésztést, relaxál is, vagyis csökkenti a streszt.

2009. nov. 5. 13:35
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Semennyire???

Lassan oda jutunk, hogy ajánlani fogják egyesek a dohányzást!!!

A dohányzás minden mennyiségben káros. Persze, nem annyira, mint napi szinten szívnál kettőt, de akkor is. Káros a tüdődre és az érfalakra egyaránt. Minimális szinten is elősegíti az érelmeszesedést.

Arról nem is beszéltem, hogy függőséget is okozhat...

Szerintem inkább rágózz helyette!

2009. nov. 5. 13:57
 3/21 anonim ***** válasza:
5%
Első, hogy te mennyire tudatlan vagy...
2009. nov. 5. 14:02
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
az első válaszolónak 100%ban igaza van.
2009. nov. 5. 17:12
 5/21 anonim válasza:
23%
semennyire. napi 1 doboz az már lehet káros:D bár magamon nem vettem még észre, hogy káros lenne.. 13/L
2009. nov. 6. 13:41
 6/21 anonim ***** válasza:
40%

hogy mennyire hülyék vagytok.

azon meg egyenesen nevetek, hogy egy 13éves kislány itt osztja az észt. Még nem veszed észre. nembaj mind Darwin díjasok lesztek majd.

2009. nov. 6. 14:03
 7/21 anonim ***** válasza:
84%

1. vok.

Kösz.

135 az IQ-m, nekem megfelel, van négy szakmám, két diplomám.

82%-ban hasznosnak tart a közvélemény.

Érdeklődöm az egészség és az egészséges életmód iránt.

Adventista családban nőttem fel(nem cigiznek)

Nem az ismerethiány miatt írtam ezt. A dohány is élvezeti cikk, mint a többi. A gond a túladagolással van. Napi öt kávé káros. Napi tábla csoki káros. Napi 10 dkg zsír: káros. Napi két csomag rágó, káros(magas amaltit, szorbit, mannit, aszpartám, aceszulfám K, szójalecitin, gumi-arábikum glicerin,színezék, antioxidáns BHA, a karnauba viasz tartalma.

Napi 1 doboz cigi káros.

Napi vagy heti egy cigi jót tesz az emésztésnek, csökkenti a feszültséget. Bevisz egy kis mérget is, de jobban a határérték alatt marad, mint ha megeszel egy csirkecombot.

A nyereség/veszteség arányt kell figyelni!

Csak rá ne szokj! Egy baj van a nikotinnal, és a dohányzási szertartással:könnyen okoz függőséget!

14:02

2009. nov. 6. 14:29
 8/21 anonim ***** válasza:
5%
a legjobban azzal járatja le valaki magát amikor azzal akarja magyarázni az eszét, hogy elkezdi a szakmáit meg diplomáit sorolni:)
2009. nov. 6. 14:43
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
a cigi káros akkor is h ha egyet szívsz el egy hónapban akkor is ha 2000ret... vannak a ciginek hasznos oldalai is nem mondok ilyet h megnyugszol mert nekem nem sikerül tőle, de pl segít ha székrekedésed van és elszívsz egy szálat reggelente pl nekem kell h ne később jöjjön rám a barna maci
2009. nov. 7. 18:12
 10/21 anonim ***** válasza:
Már eleve az káros hogy rágyújtasz. -.-
2009. nov. 7. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!