Ha havonta 2 doboz cigit szívok el akkor az mennyire káros?
Semennyire. Ill. annyira, mint a fehér cukor, vagy a rágógumi, vagy a festett-ízesített joghurt.
Így kellene használni a cigarettát.
Így még hasznos is, depresszió-ellenes szer, és segíti az emésztést, relaxál is, vagyis csökkenti a streszt.
Semennyire???
Lassan oda jutunk, hogy ajánlani fogják egyesek a dohányzást!!!
A dohányzás minden mennyiségben káros. Persze, nem annyira, mint napi szinten szívnál kettőt, de akkor is. Káros a tüdődre és az érfalakra egyaránt. Minimális szinten is elősegíti az érelmeszesedést.
Arról nem is beszéltem, hogy függőséget is okozhat...
Szerintem inkább rágózz helyette!
hogy mennyire hülyék vagytok.
azon meg egyenesen nevetek, hogy egy 13éves kislány itt osztja az észt. Még nem veszed észre. nembaj mind Darwin díjasok lesztek majd.
1. vok.
Kösz.
135 az IQ-m, nekem megfelel, van négy szakmám, két diplomám.
82%-ban hasznosnak tart a közvélemény.
Érdeklődöm az egészség és az egészséges életmód iránt.
Adventista családban nőttem fel(nem cigiznek)
Nem az ismerethiány miatt írtam ezt. A dohány is élvezeti cikk, mint a többi. A gond a túladagolással van. Napi öt kávé káros. Napi tábla csoki káros. Napi 10 dkg zsír: káros. Napi két csomag rágó, káros(magas amaltit, szorbit, mannit, aszpartám, aceszulfám K, szójalecitin, gumi-arábikum glicerin,színezék, antioxidáns BHA, a karnauba viasz tartalma.
Napi 1 doboz cigi káros.
Napi vagy heti egy cigi jót tesz az emésztésnek, csökkenti a feszültséget. Bevisz egy kis mérget is, de jobban a határérték alatt marad, mint ha megeszel egy csirkecombot.
A nyereség/veszteség arányt kell figyelni!
Csak rá ne szokj! Egy baj van a nikotinnal, és a dohányzási szertartással:könnyen okoz függőséget!
14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!