Úgy is nagyon káros a fekete hajfesték, ha csak 3 - 3,5 havonta festetek hajat? 22/F
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg, lányok, nők! Szerintetek melyik a legjobb hajfestékmárka?
Nekem egyetlen egyszer volt feketével befestve a hajam. Teljesen tönkrement tőle, a derékig érő hajamat vállig le kellett vágni :((((
Szóval a fekete festék mindenhogy árt!
Nincs jó hajfestékmárka, mindegyik roncsolja a hajat ha 3 havonta fested amikor festeted roncsolódik..
De biztos van, ami kíméletesebb én nem festem a hajam és nem is szándékozom majd, ha elkezdek őszülni esetleg akkor :P
Szia!
Én 6 hetente festettem,max 2 hónap és már több mint 2 éve fekete és nagyon szép.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló: mivel ápolod a hajad festések után?
Így nem annyira káros. Sőt ha nem roncsolja nagyon a hajad és nem veszel észre változást, akkor nem is kell aggódnod.
Márkát nem tudnék ajánlani, mindenkinek más jön be. Amelyiktől nem lesz rossz tapintású vagy töredezett a hajad és nem is hullik az neked jó. Emellett fontos, hogy jól fedjen stb.
Használj heti 1-2 alkalommal hajpakolást. Vagy akár minden hajmosásnál ha csak nem naponta mosod. Akkor elég egy könnyed balzsamozás, vízzel higítsd fel ha napi használatra kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!