Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Úgy is nagyon káros a fekete...

Úgy is nagyon káros a fekete hajfesték, ha csak 3 - 3,5 havonta festetek hajat? 22/F

Figyelt kérdés

Köszönöm a válaszokat!

Esetleg, lányok, nők! Szerintetek melyik a legjobb hajfestékmárka?

2009. máj. 11. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyetlen egyszer volt feketével befestve a hajam. Teljesen tönkrement tőle, a derékig érő hajamat vállig le kellett vágni :((((

Szóval a fekete festék mindenhogy árt!

2009. máj. 11. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nincs jó hajfestékmárka, mindegyik roncsolja a hajat ha 3 havonta fested amikor festeted roncsolódik..

De biztos van, ami kíméletesebb én nem festem a hajam és nem is szándékozom majd, ha elkezdek őszülni esetleg akkor :P

2009. máj. 11. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hetente festettem,max 2 hónap és már több mint 2 éve fekete és nagyon szép.

2009. máj. 11. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves utolsó válaszoló: mivel ápolod a hajad festések után?

2009. máj. 11. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
hát érdekes.. nekem eddig platinaszőke festett hajam volt (váll alattig ért) és sehogysem akart tovább nőni.. befestettem feketére.. eltelt lassan egy év és a derekamig ér :) és imádom nem töredezett ( mondjuk ez annak is köszönhető,hogy hajpakolást is használok hetente..)
2009. máj. 12. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Így nem annyira káros. Sőt ha nem roncsolja nagyon a hajad és nem veszel észre változást, akkor nem is kell aggódnod.

Márkát nem tudnék ajánlani, mindenkinek más jön be. Amelyiktől nem lesz rossz tapintású vagy töredezett a hajad és nem is hullik az neked jó. Emellett fontos, hogy jól fedjen stb.

Használj heti 1-2 alkalommal hajpakolást. Vagy akár minden hajmosásnál ha csak nem naponta mosod. Akkor elég egy könnyed balzsamozás, vízzel higítsd fel ha napi használatra kell.

2009. máj. 13. 01:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2009. máj. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!