Ki szeretném próbálni a cigit. Milyen fajtát ajánlotok?
Úgy értelmetlen az egész, ha direkt szart veszel.
Nem tudod meg, milyen a cigi, csak megismered a "legalját".
Vegyél arany Marlboro-t, az már az elmegy kategória.
Ha tényleg meg szeretnéd tudni milyen, akkor többet próbálj ki. A mentolos cigik szerintem bejönnének. Pattintós Marlboro pl.
Ugyan már, ez teljesen akaratfüggő. Hatodikban próbáltam először és akkor sem köhögtem cseppet sem, pedig kék Multi volt, ami nem az a gyenge kategória.
Azóta rengeteg cigit elszívtam, szerintem több száz, vagy ezer szálat mégse szoktam rá. Múlthét szombaton vettem utoljára, és még mindig van 5 szálam. Akármeddig kibírnám cigi nélkül. Holnap viszont veszek egy dobozzal, és el is fog menni az este, mert mikor iszunk rengeteget cigizek, bár szerintem ez mindenkinél így van.
Nyugodtan kipróbálhatod, sőt el is szívhatod azt a dobozt, semmi bajod sem lesz tőle, az meg marhaság hogy valami szart vegyél, mert egy töltött foshoz képest egy jobb cigi olyan mintha nem is cigi lenne mind a kettő :D
PRÓBÁLD KI!!!!
Bajod hidd el nem lesz belőle, egy két slukk után nekem senki se magyarázza hogy rászokott!!!
Sötétkék vagy az alatti cigiket :) Én mondjuk kék pattintós pallmallt szívtam életemben először :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!