Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki szeretném próbálni a...

Ki szeretném próbálni a cigit. Milyen fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 18. 21:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Úgy értelmetlen az egész, ha direkt szart veszel.

Nem tudod meg, milyen a cigi, csak megismered a "legalját".

Vegyél arany Marlboro-t, az már az elmegy kategória.

Ha tényleg meg szeretnéd tudni milyen, akkor többet próbálj ki. A mentolos cigik szerintem bejönnének. Pattintós Marlboro pl.

2013. szept. 19. 15:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ez teljesen akaratfüggő. Hatodikban próbáltam először és akkor sem köhögtem cseppet sem, pedig kék Multi volt, ami nem az a gyenge kategória.

Azóta rengeteg cigit elszívtam, szerintem több száz, vagy ezer szálat mégse szoktam rá. Múlthét szombaton vettem utoljára, és még mindig van 5 szálam. Akármeddig kibírnám cigi nélkül. Holnap viszont veszek egy dobozzal, és el is fog menni az este, mert mikor iszunk rengeteget cigizek, bár szerintem ez mindenkinél így van.

Nyugodtan kipróbálhatod, sőt el is szívhatod azt a dobozt, semmi bajod sem lesz tőle, az meg marhaság hogy valami szart vegyél, mert egy töltött foshoz képest egy jobb cigi olyan mintha nem is cigi lenne mind a kettő :D

2013. szept. 19. 18:45
 13/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, meg azt is, hogy nem kiáltottatok ki egyből az ördögnek :) Most elutazom 2 hétre ("nyaralok" Horvátországban),de miután kipróbáltam írni fogok:)
2013. szept. 19. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy minden dohányos csak kíváncsiságból kezdte, és csak 1 szálat szívott el először?
2013. szept. 20. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Ohh, szerintem nem :) vannak olyanok, akik azért szívták el az első szálat, mert cigizni akartak (az ismerőseimből kiindulva). De nekem oké, nem szeretnék vitatkozni.
2013. szept. 20. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Kent HD -t ajánlom, az nem kapar és az ize is jó.
2013. szept. 21. 21:17
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

PRÓBÁLD KI!!!!

Bajod hidd el nem lesz belőle, egy két slukk után nekem senki se magyarázza hogy rászokott!!!

Sötétkék vagy az alatti cigiket :) Én mondjuk kék pattintós pallmallt szívtam életemben először :)

2013. szept. 22. 16:52
 18/19 A kérdező kommentje:
Végül is arany marlborot vettem...eddig 6 szálat szívtam el. És hááát nem fogok rászokni :) az első kettő szörnyű volt, a második kettő már elviselhetőbb :D a harmadik kettő meg már oké, de nem éri meg szerintem (se a pénzt, se az egészségemet).
2013. szept. 29. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, sokat sokat ér az egészség.
2013. nov. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!