Ki szeretném próbálni a cigit. Milyen fajtát ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 21:56
1/19 anonim válasza:
Inkább ne próbáld ki. Még a rászokás lehetőségét is kerüld el, hidd el, jobb lesz neked is és a pénztárcádnak is.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem szándékozom rá szokni :) egyrészt sok pénz, másrészt meg tényleg nagyon egészségtelen :/ amúgy 17 (januárban 18)
2013. szept. 18. 22:03
4/19 anonim válasza:
Én mikor először kipróbáltam, majd' megfulladtam. Aztán még egyszer adtak próbára, és ennyi, azóta se kívánom. Fogalmam sincs, milyen márkájúak voltak, de egyik haverom pl. Camelt szív, vagy kék Bond-ot. Szerintem ha olyan alkat vagy, akkor akkor is rá fogsz szokni, ha nem akarsz. Amúgy miért szeretnéd kipróbálni? Puszta kíváncsiságból, vagy cikiznek a haverok?
5/19 A kérdező kommentje:
Kíváncsiság:)
2013. szept. 18. 22:10
6/19 anonim válasza:
Akkor én a helyedben inkább csak kérnék valakitől egy slukkot, nem vennék egy dobozzal. És valami jó szörnyű márkát vegyél, hogy tutira ne tetsszen az íze :D
Haverjaim pl. nem szeretik a West-et, se a Pall Mall-t, de a Sophianane-t sem nagyon kedvelik, ja meg a Golden Gate-et sem, szóval az utóbbiakból szívj :))
7/19 A kérdező kommentje:
Oké, úgy lesz;)
2013. szept. 18. 22:18
8/19 anonim válasza:
Majd szólj a tapasztalataidról :))) Szívből kívánom, hogy egyből elmenjen a dohányzástól a kedved :D
9/19 anonim válasza:
Sztem egy fehér pall mallt szivj...attól nem fulladsz meg de megtudod milyen!!
10/19 anonim válasza:
Mondom a tutit!!!! Ha elősször veszel vegyél fehér Marlborot .Írd meg hogy milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!