A biorezonanciás dohányzás-leszoktató után tényleg nem lehet egy cigit sem elszívni soha?
Holnap megyek ilyen kezelésre, sok ismerősöm ezzel szokott le, szóval most nem a hatékonyságára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy utána tényleg soha nem szabad már rágyújtani, mert akkor visszaszokik az ember?
Őszintén szólva nem a cigi érdekel, azt valóban örökre le akarom tenni, hanem inkább az, hogy alkalomadtán szeretek egy 'jó' cigivel lazítani (ha értitek, mire gondolok), és mivel nem Amerikában vagyunk, így abban van némi dohány is, ergo nikotin is jutna a szervezetembe fogyasztás közben. Vagy ezt is felejtsem el és marad a pipás/vaporizátoros megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm! (A kezelésen inkább nem akarnék erre rákérdezni, ezért is itt tettem fel a kérdést.)
Ha egyszer leszoktál a cigiről, akkor nem lesz szükséged soha, egy szálra sem. Egy dohányos gondolkozik csak úgy, hogy kéne egy szál cigi. Egy nemdohányos sosem akar cigizni.
Olvasd el ezt a könyvet: [link]
(Egy volt dohányos.)
Köszönöm a választ!
Nem igazán erre voltam kíváncsi, mint írtam, sima cigit soha többé nem akarok szívni utána, már most is van néha, hogy nem kívánom, nem esik annyira jól, csak a nikotin miatt fogyasztom, mert nélküle ingerlékenyebb vagyok. A kérdésem a marihuánás cigire vonatkozott, ami viszont jól esne utána is néha, nem akarok róla örökre lemondani.
Jaj, tudtam, hogy bele kellett volna írnom, hogy NEM kérek a hittérítésből. : )
Mellesleg a marihuána gyógyhatású növény, ezt már a világ fejlettebb részein felismerték, nem hiába kezdik el mindenhol legalizálni. (Itt meg mindent csak szigorítanak, de ebbe ne menjünk bele, az más téma lenne.)
A kérdésre válaszoljatok.
Ó,nem hittéríteni akarok! Csak arra lennék kíváncsi miért akarsz leszokni az egyikről,ha a másikat folytatni akarod.
És igen van jótékony hatása a marihuánának, bizonyos betegségek esetén szükség is van rá. De egy egészséges embernek nincs rá szüksége. Úgy érzem ez csak "félrebeszélés",megpróbálod megmagyarázni miért jó.
Én ugyanígy vagyok pl. a tejjel. TUDOM,h nem jó,mert érzem,h emésztési problémákat okoz,de néha iszom, mert SZERETEM.
Hellószia, itt vagyok.
8 évig cigiztem, elmentem erre a biorezonanciára. 5000 Ft volt, 20 percet ültem bent, a végén megkértek, hogy gyújtsak rá. Nem tudtam letüdőzni, és még a hányinger is rámjött. Két slukk után eldobtam, tehát tényleg hatékony.
Még aznap este hajtottam egy papírrepülőt, ami a fellegekbe visz (ha érted... ;)), és semmi probléma nem volt vele. Teljesen más a két dolog, az egyiket azért szívod, mert a szervezeted rá van szokva, függsz tőle, s ez a függőség erősebb, mint heroin esetében. A másikat azért tolod, hogy beállj tőle, nemde? Máshogy fogalmazva: a ciginél maga a szívási folyamat, a rituálé az érdekes, és nem a végeredmény; a marisnál meg a végeredmény.
Szia!
Köszönöm a választ! Én vettem pipát, így oldottam meg a dolgot. : ) Így nem kell dohányt szívnom, és a kezelés óta nem is hiányzik a cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!