Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sürgősen szeretnék tanácsot...

Sürgősen szeretnék tanácsot kapni! Biorezonanciás kezelésről van szó! Ti mikor gyújtottak rá előtte?

Figyelt kérdés

Holnap délelőtt megyek a kezelésre. A hölgy azt mondta, hogy reggel félig szívjak el egy cigit, s azt vigyem magammal. De amíg odaérek nyugodtan elszívhatok bármennyi cigit.

Viszont azt olvastam sok helyen, hogy a kezelés előtt 1-2 órával nem szabad rágyújtani, s a kezelés közben kell elszívni a fél cigit.

Most nem tudom melyik a jó?

Valaki volt már ilyen kezelésen?

2013. jan. 14. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Az attól függ hova mész.Nekem az első használt csak.Akkor kb.3 hónapig nem gyújtottam rá.Ott rögtön a kezelés előtt kellett elszívni a felét,egy idős doki csinálta és a régi(első szériás)géppel.Ágyra feküdtem,telepakolt elektródákkal,a kezeimet rézlapokra kellett tennem és a csikket beletette egy rézdobozba,ami a rendszer része volt.Kb.30 percig csinálta a kezelés.Amikor végzett a nikotin ott volt kicsapódva a rézlapon.Olyan volt mintha festék sprayvel lefújnád a kezed és utána amikor elveszed megmarad a kezed helye üresen.Ha ilyen kollektív -kettőt vagy többet egyszerre kezelés,akkor azt felejtsd el.Az a te biorezonanciád,amit a gép érzékel és az inverzét juttatja vissza.Így oltják ki egymást a hullámok és szűnik meg a vágy.A lényeg hogy előtte közvetlenül szívd el a cigit.Ja és hinni is kell benne,mert másképp nem működik hatékonyan...
2013. jan. 14. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál. Fogalmam sincs, hogy milyen gépet fog alkalmazni. Csak az a fura, hogy itt reggel kell a fél szál cigit elszívni, s utána a kezelésig bármennyit.

Máshol pedig azt olvastam, hogy előtte már nem lehet 2 órával.

Szeretném, hogy hatásos lenne a módszer.

Nem kamu egyébként ez a kezelés, mivel nekem is olyan ajánlotta, aki itt szokott le.

[link]

2013. jan. 14. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo termeszetesen kamu ez a cucc..es a placebo miatt szokott le.de jo hogy vannak meg iylen megkopaszthato csirkek hiszen en is magadfele emberekbol elek meg.:D
2013. jan. 18. 03:49
 4/4 anonim ***** válasza:
arra már nem emlékszem, hogy előtte mikor, csak arra, hogy utána mikor szívtam el az elsőt:) kb 10 perc múlva mikor elértem a legközelebbi boltig:)
2013. jan. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!