Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyek a gyenge cigik? Ti mit...

Melyek a gyenge cigik? Ti mit szívtok?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom hogy egészségtelen, és csak kíváncsíságból kérdem...Köszönöm a választ!
2009. nov. 2. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Egy cigi minél olcsóbb KIS TÉTELBEN, 1 dobozzal, annál gyengébb a minősége is. Én semmit, apám kék multifiltert.
2009. nov. 2. 20:02
 2/12 anonim válasza:
20%
3 fahta eröségü dohányfajta van 1 kék 2 fehér 3 piros a leggyengébb a kék a legerösebb a piros ezek az erösségekbe nagyobb a kátráány és a nikotintartalam ált.
2009. nov. 2. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
mitbeszéltek összevissza?:D a fehér/szürke a leggyengébb, a kék az közepes!!, a piros az erős. Zöld pedig mentolos.
2009. nov. 2. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan, az utolsónak van igaza
2009. nov. 2. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
3%

Aki ezt nem tudja NEHARAGUDJÁMEG!

ÉS te akarsz cigizni?

2009. nov. 2. 21:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: NEHARAGUDJÁMEG!, de itt eléggé féreértetted a kérdést, semmi olyat nem írtam hogy cigizni akarok..Azért kérdem mert a barátaimmal ezt beszéltük és, gondoltam megkérdem itt..Azt, hogy Tudom, tudom egészségtelen azért írtam oda mert tudtam ha nem írom oda akk valaki belémköt..A többieknek köszönöm!
2009. nov. 2. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A "fehér" a leggyengébb, ebben 0,1 mg nikotin van. Számos márkának van ilyen ultra light-os terméke.

A pirosak tényleg a legerősebbek, de nem minden márka alkalmazza ezt a színkódot. A Sopianae legerősebb fajtája pl. barna dobozban van. Mindegyiknek az oldalán fel van tüntetve a nikotin, a kátrány és a szén-monoxid tartalma.

2009. nov. 3. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Dunhill a kedvencem.

A fehér a leggyengébb, aztán a világos majd a sötétkék, végül a fekete a legerősebb.

2009. nov. 5. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedvenc? Hümm... Jókérdés. Talán a kék multi amit nagyon csípek. Már amikor valaki azzal kínál :D
2009. nov. 8. 02:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy milyen színű, mivel minnél gyengébbet akarsz szívni, annál többször fogsz rágyújtani, ezért nem érdemes nagyon gyenge cigiket vásárolni!
2009. nov. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!