Sativus kérdése:
Mi van a szivarkában, hogy ilyen rossz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 16:16
1/4 anonim válasza:
Alja dohány. A minőségi (1000/10 szál-tól kb) isteni finom. Javaslom a Djarum Spice Islands-t, Al Capone-t, Villiger-t, Colts-ot ha normálisat akarsz szívni.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen szivarkát szívsz.
Még a jó minőségű szivarkák is csak halvány érnyékai egy rendes szivarnak. Én néha szívok szivarkát, ha a munkahelyemen ebéd után néha megkívánom, hogy egy kávéhoz füstöljek kicsit, de nem praktikus, mert 20 perc kb. és annyi szünetet nem szeretek tartani, másrészt pedig csak EMLÉKEZTET egy jó szivar aromájára.
Az ízesített szivarkák vannak, akiknek tetszenek, de az ízesítés miatt messze járnak az igazi szivarok tiszta ízvilágától.
3/4 anonim válasza:
Kék Szofi szivarka elfogadható. Momemntos (vanília) és SLÁGER (RETTENET) egy nagy 0.....
4/4 anonim válasza:
A 2.-nak tökéletesen igaza van. A szivarka csak árnyéka annak amit át is élhet az ember egy rendes szivar esetében. Kezdőknek a moods tubos-t ajánlom mert rendkívül finom az ízvilága és nem kapar, nem erős. Egy rendes szivaros bizonyára leb .zizna ha ilyet szívnának előtte de engem ez nem érdekel mert én az ízek és hangulat miatt szívom nem mások miatt. Kipróbáltam a moods szivarkás változatát is de a rendes szivar után nagyot csalódtam. Egyszerűen nem éreztem semmi ízt csak egy-egy pillanatra, hogy rádöbbenjek milyen jó is volt a rendes szivar. Ennek ellenére ajánlom abban az esetben, ha nincs mindig pénzed nagyra, akkor el lehet vele vegetálni jó pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!