Ha a dohányzás annyira öl, meg káros, meg minden, miért nem látom a haverjaimat rossz színben?
Igaz, 2-3 éve cigiznek, majd 40-50 év múlva nézzem meg őket, de akkor is!
Annyira nyomatják ezt a dohányzás, öl, meg káros, hogy tiszta parásnak hinné az ember. És megnézem ezeket 20 évesen, és vígan rohangálnak, élik az életüket.
Tehát annyira nem veszélyes.
Ha fél év dohányzás múlva az embernek sorba kihullana a foga, haja, akkor azt mondanám, hogy hű b+!
De így!
Vagy belül már tiszta szép a tüdejük, kivülről meg semmi bajuk?
Nézd meg a haverjaidnak a tüdejét, az ereit több 10 év múlva. És nézd meg azért, aki soha nem dohányzott! Nem lesz egyforma.
És ez nem jelenti azt, hogy aki soha nem dohányzott, annak soha nem lesz problémája az ereivel vagy ne lehetne tüdőrákos. De lehet, hisz a rákra hajalmosnak kell lenni és aki hajlamos rá, annak nem kell dohányoznia, illetve aki nem hajlamos rá, az hiába dohányzik, nem tüdőrákban fog meghalni.
De! Ettől még bizonyítékok igazolják, hogy aki dohányzik, az egy csomó méreganyagot juttat a szervezetébe, amik bizonyos betegségek kialakulását előhozzák vagy elősegítik.
De mondok egy egyszerű példát. Hallottál már rendszeresen csúnyán köhögő embert, aki több 10 éve dohányzik és nincs légzőszervi megbetegedése? Mert én igen. Szinte az összes olyan. És hallottál már rendszeresen csúnyán köhögő embert, aki egyáltalán nem dohányzik és nincs semmilyen légzőszervi megbetegedése? Mert én még nem. Ennyit arról, hogy attól még, hogy nem hal bele mindenki, még nincsenek káros hatásai.:)
nagyapám 86 éves, 74 éve dohányzik saját elmondása szerint, nincs lába mert már mindkettőt levágták, mert annyira nem volt jó a vérkeringése, jah amúgy már 45 éves kora óta nincs neki, és akkor azért még egy férfi ember állítólag a titán korát kéne, hogy élje... Én is dohányoztam 13 évesen kezdtem 18 éves koromig, ameddig az iskola rámkényszerítette a testmozgást, sok problémát nem is vettem észre... 25 éves koromra, már 100m -t nem tudtam lefutni, ha lépcsőn kellett felmennem a 3.ra mert rosz volt a lift, akkor azt, hittem szívrohamot kapok, mivel egyre kevesebbet mozogtam, egyre dagadtabb is lettem... idén januárban értem el a 125kg-ot... akkor letettem a cigit, nőt a mozgásvágyam szinte hetek alatt meghatványozódott, elkezdtem fogyni is, orvosommal csináltunk hozzá diétát is, ma értem el a 96kg-ot 10km-t le tudok futni, és újra jól érzem magamat a bőrömben...
szóval nézd majd meg haverjaidat 5-10 évvel az után, hogy már nincs testnevelés órájuk, csak dohányoznak, isznak alszanak, dolgoznak...
Hat igy megy ez, mar egy 40-50 eve. A dohanyzas nem okoz rakot, sem mas betegsegeket.
A dohanynak egymagaban konkretan semmi negativ hatasa sincs. Csak pozitiv, segiti az emesztest, csokkenti a stresszt es serkenti az agymukodest. Most nyilvan nem a kemiai adalekokrol beszelek.
Ha megnezzuk a pozitiv hatasait, akkor mar kicsit vilagosabba valik h miert akarjak h leszokjanak az emberek...ki akar kritikus, nyugodt, egeszseges embereket? Hat nem a vezetok, az biztos...Ok inkabb az szeretnek ha egeszsegtelenek lennenk, tul legyunk stresszelve es ne gondolkodjunk, hanem csinaljuk amit kell, ne kerdezzunk es puszi pa.
Ha 100% dohanyt szivsz, vagy kis szivarokat, nagyobbakat, cigarettat vagy pipazol, akkor elkerulheted a kemiai adalekokat, de szert tehetsz a dohany pozitivumaira.
http://www.youtube.com/watch?v=ittIbT84I0k
http://www.youtube.com/watch?v=8VCSZm_pNco
20 évesen ők is azt hitték,hogy no para.Aki dohányozni akar,az úgyis tudja,hogy a rák mindig mással történik meg,vele úgysem fog....
A dohányzás lassan öl,a szervezet,főleg a fiataloké, iszonyat jó tűrőképességgel rendelkezik,egy darabig.Aki nem lesz tőle rákos,érszűkületes,az ne legyen büszke magára csak azért,mert az orosz rulett nem rá esett.
Van aki bírja és sokáig elél vele. Ismerek olyant aki csaknem 100 évig élt és ha nem volt meg a napi 2doboz munkás akkor rosszul volt. Így is balesetben és nem betegségben halt meg!
De a többséget kinyírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!