PetraDani kérdése:
Hogyan tudnék leszokni?
Figyelt kérdés
Három éve dohányzom.18 éves vagyok. Rendszeresen, sűrűn, napi 1 dobozt elszívok. Le szeretnék szokni, de sehogy se tudom rávenni magam.2013. aug. 17. 12:20
11/11 anonim válasza:
Szerintem leszokni csak lassan lehet, mert ha le is állsz és képes vagy megállni, hogy nem szívod el egy ideig, akkor is vissza fogsz szokni. Ha akaratos vagy, akkor mikor megveszel egy doboz cigit vegyél ki 1-et belőle és dobd el vagy add oda másnak, aztán következő nap már 2-t és így tovább. Ha gyors a tempó akkor 2 naponta csökkentsd az adagot.
Ha úgy gondolod, hogy kidobott pénz az eldobott cigi, akk tedd el és mikor összegyűllik egy csomag, akk nem kell venned. Bár ez kicsit veszélyes szerintem, mert így gondolat alatt ott van, hogy akármikor előveheted.
Ha nem tetszik az ötletem nem kell szidni,
ÉN NEM VAGYOK DOHÁNYOS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!