Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Augusztus 20-án a Nemzeti...

Augusztus 20-án a Nemzeti Dohányboltok nyitva lesznek?

Figyelt kérdés
A Nemzeti Dohánybolt oldalán sajnos nem találtam, hogy az ünnepek alkalmával egész nap zárva lesz-e, avagy rövidített nyitva tartással üzemel.

2013. aug. 16. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos, meggondolatlanul ment az egész átállás. Vannak helyek, ahol nem is nyílt bolt.

Pesten is azért van kravaly, mert a sok külföldinek fogalma nincs a trafik dologról. Ők csak keresik a napi betevő szívni valójukat a szállodában.A Sziget pár ezer vendégének is eleiben bezárt 8-kor a bolt :))

2013. aug. 19. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Férjem üzeni (bár én leszek lepontozva érte :D ), hogy mi pestiek nem tehetünk arról, h a vidéki bolttulajdonosoknak feszt sír a szájuk, h kevés a pénz, forgalom, de ilyenkor b..szik beállni a tulaj a boltba, mikor sokkal nagyobb lenne a forgalma.Ugyanúgy megtehetnék ezt vidéken is, mint Pesten.Nekik nagyobb érdekük...Akár csak a kis közérteknek.Teljesen mindegy, h Pesten vagy Nagykanizsán vagy a világ végén van:)
2013. aug. 20. 09:27
 13/16 sazarre válasza:
78%
Akkor azt mondom... Dohanyosok mindig is voltak, es lesznek is, nem tudom mi a f..szt kepzelnek hogy erik el amit akarnak... Anno meg mikor kezdtem, az ettermekben is ra lehetett gyujtani, volt egy dohanyzo, es egy nem dohanyzo resz.. Akinek nem tetszik, hogy szivja az ember az nem oda ul, ennyi. Sz...janak le sz..ras kozben! Ennyi Az osszes ki..szott k...rva politikus! es sok ember neveben beszeltem, es igazat szoltam, sazarre voltam. oszinte reszvetem, ha nem tetszik a reszvetem ;) !
2013. aug. 20. 12:05
 14/16 anonim válasza:
88%

Csak hogy a pestieknek mennyire könnyebb:

A környékemen 6 dohányboltból 8 km-es körzetben EGY SEM volt nyitva!!! szívom a fogamat, szerencsére nem remegek a cigiért, de azért bosszant :/

A turistákról pedig: Konkrétan két fiatal srác megkérdezte tőlem egy kis dohányboltról pár hete, hogy az ott egy szex shop? Xd röhej

Végül is, sötétített üveg, 18-as karika, meg ráadásul fiatalok, mi másnak hitték volna?!

Egyébként dohányra visszatérve: Szó esett az alkohol ugyanilyen értékesítéséről is, (tehát alkoholt is csak a nemzeti dohányboltban akarnak majd értékesíteni) Ismerősöm, mint bolttulajdonos azt mondja le is húzhatja a rolót, és még sokan mások, ha valóban így lesz. Nem iszom alkoholt, de könyörgöm, hogy egy üveg borért vagy pezsgőért ne ugorhasson el az ember a legközelebbi kisbolthoz katasztrófa... azért megnézném állam bácsit, ha összefogna ez az ország, és csak 2 teljes napig nem venne senki cigarettát, mi hiány lenne, fognák is a fejüket rendesen....

2013. aug. 20. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó ! Jólteszi az állam amit csinál. A Kiskorú gyarekeknek hannan van jövedelme dohányra alkoholra ? Hát persze anyuka apuka nagymama lovéjából.Amúgy 25 éves korig fejlödésbe van a szervezet.18 év a nagykorúság hazánkban mikor az illetö keresöképes akkor aztmondom ok, de mikor nics jövedelme max diákmunka alkalmi munka akkor igazat adok a kormánynak. Majd ha megkeresi a mindenapi kenyerét akkur tudja meg mi is az élet gyerekfejel nem. Azok az idök a multék mikor a nagymamám mesélte 6 osztály volt akkoriban is 14 éves korban már szolgát az uraknál nagyságáknál.
2013. aug. 24. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Bár leszokna mindenki cigiről, piáról, és csődbe menne emiatt az összes halálárus, halálgyár!

Na akkor is lehetne rinyálni. Mindig ezt mondom, mikor a boltos rinyál, hogy tönkretették a megélhetését. Bár leszoknának, azt abba menne tönkre! :)

Vehetnének mást is a pénzen, ha már takarékoskodni nem képesek.

2014. ápr. 8. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!