1/8 anonim válasza:
Változó. Nálunk van olyan, ami este 6ig, este 8ig, vagy éppen éjjel-nappal nyitva van.
2/8 anonim válasza:
biztos ráment volna két perced, ha használod a google-t...
3/8 A kérdező kommentje:
biztos nem lenne a gyakorikérdések, ha az emberek nem másokat csicskáztatnának, hogy keressék meg helyettük... elsőnek meg köszi
2013. júl. 12. 18:55
4/8 anonim válasza:
ja, hogy te csak csicskáztatod az embereket, azért írsz ki kérdést?:D hűha, biztos nagy úrnak érzed magad, hogy volt aki megkereste helyetted. anyukád is ki szokta törölni a kis feneked a kis kakilás után? :)) aztán meg meséled a haveroknak, hogy mekkora jampi vagy, anyád minden lépésed csak lesi. :D
amúgy ne aggódj, még pár évig nem mehetsz be úgysem dohányboltba, csak majd ha elmúlsz 18
5/8 A kérdező kommentje:
Már bocs de nem az a dolga itt az embereknek, hogy egy kérdésre beszóljanak valamit. Ha be akarsz szólni vkinek, menj az utcára, legyél kemény ott. Normális emberek a kérdésre válaszolnak, mert segíteni akarnak a másiknak, akinek talán egyszerűbb kiírni egy kérdést, mint keresgetni össze-vissza a neten. A csicskáztatás amúgy leginkább neked szólt, az ilyenféléknek, mint te, akik nem tudják elfogadni, hogy nem fog mindenki a google káoszban vacakolni... Nagyon bírom az ilyeneket komolyan, ha nem tudsz értelmesen válaszolni, ne válaszolj. Nem azt kérdeztem, hogy a google a barátom-e, hanem hogy meddig vannak nyitva a n. dohányboltok. És rég elmúltam már 18, úgyhogy el lehet húzni a búsba.
2013. júl. 12. 19:14
6/8 anonim válasza:
na, és még mielőtt meghalsz a fájdalmadban, egy utolsó kérdést engedj meg:
nem volt hasznos, hogy belinkeltem azt az oldalt? :)
7/8 A kérdező kommentje:
Szerinted miért adtam félig hasznost? Az hasznos volt, a beszólás negatív. Ez összesen egy semleges. Téma felőlem lezárva.
2013. júl. 12. 20:17
8/8 anonim válasza:
A nyitvatartási idő nincs korlátozva, kizárólag a tulajdonos határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!