Pontosan mire jók a nemzeti dohányboltok?
Semmire.
Nagy marhaság az egész, csak a Fidesz gazdagodik meg belőlük.
Persze eddig sokkal jobb volt, hogy minden teszkó, minden auchan, minden külföldi tulajdonú benzinkút minden pénztáránál lehetett kapni és a profitot kivitték? Ráadásul 18 év alatt kevésbé férhetnek hozzá.
Gerinctelen antimagyar kurucinfó is lehoz egy cikket, hogy az auchan dohányboltjait lenyúlták fidesz közeli vállalkozók. Persze a magyarra lehet irigykedni az auchan pedig az isten.
persze, marha nagy profitot vitt belőle a multi a 3%-al.
És most nyilván sokkal nehezebb lesz 18 alattiaknak cigit kapni, persze, főleg amikor iskola, óvoda stb mellé épül.
Indexen volt is egy videós teszt ahol a kislány több helyen is megkapta a cigit a trafikokból.
Itt egy dolog volt a lényeg.
Kerestek egy olyan piacot ami stabil. A cigi ilyen. Ilyen a pia is amúgy. Sok a függő, meg fogják venni. Minimális tudással lehet egy ilyen boltot vinni, főleg ha még az állam is ad mellé hátszelet, lényegében állami pénzből reklámozzuk a cigit.
Kerestek egy ilyen piacot és elosztották egymás között, aki eddig ebből élt azt kisemmizték vele. Nem, nem a 3%-ból éltek eddig, hanem abból, hogy a bagós megvette a kisboltban a többi dolgot is mellé.
Tehát szétosztották a piacot a haverok között, de úgy, hogy egy ember vagy a családja többet is megkapott, tehát még a kapzsi szó is kevés rá.
Erre jó.
A mutyi boltok arra jók,hogy fideszesek és társaik,rokonaik meg gazdagodjanak rajta.Semmi másra.
Aljas dolog,amit a kormány művel.
Minap jártam egy régi újságosnál,ahol szoktam venni a heti lapomat,ő is árult nemrégen még dohány terméket,míg nem jöttek be a mutyifilter boltok.
Szomorúan vettem tudomásul,hogy végleg bezárt,még búcsúzó verset is írt az ablakra az öreg.Üresen áll a bódéja.
MolotovPunk
Ez tényleg nagyon szomorú!
Sajnálom azt az árust.
És még mennyien mehetnek tönkre a Fidesz gaztettei miatt...?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!