Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az hogy hatástalan...

Miért van az hogy hatástalan a fű?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy bármilyen füvet szívok (harbal marhiána) semmi hatása nincs ráadásul tisztán szívok haverokkal. Ők mindig beállnak nekem annyi mint egy cigi és ők rendszeresen füveznek és meg kb 5-ször próbáltam ki???

2013. aug. 12. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Miért füvezel? Nem kéne. Se a haverok se senki miatt... Csak ennyit.
2013. aug. 12. 13:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Mostmár nekem ennyi elég is volt csak ki akartam próbálni de sose ütött be semmit,és ezért próbáltam ki többször. És azt kérdeztem miért nem üt semmit a fű egy kezdő szervezetének???
2013. aug. 12. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Rosszul szivod, nem tudozod le vagy nem tartod lent eleg ideig. Olyan nincs hogy 5 ember K.O. 1 meg nem erez semmit:D Akkor az az 1 valamit rosszul csinal.
2013. aug. 12. 14:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy szívom mint a cigit csak kicsit tovább tartom lent. Amúgy én sem értem. Haverok azt mondják imunis a szervezetem arra az anyagra ami benne van...
2013. aug. 12. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj hasist, majdnem ugyanolyan hatású, mint a fű, csak erősebb.
2013. aug. 12. 14:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Á a drogokból nekem bőven elég egy életre, csak arra vagyok már kiváncsi miért nem üthetett be....
2013. aug. 12. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Az első alkalommal nekem is jóval enyhébb volt, mint amire számítottam, na de ötödszörre? Amúgy ha herbált szívtál, akkor még lehetséges a dolog, az egy szar. Van belőle ütős fajta is, de olyan is amit alig érez be az ember, csak akkor, ha már rá van kattanva. Szóval biztos, hogy igazi marihuánát szívtál?
2013. aug. 12. 15:01
 8/11 A kérdező kommentje:
tuti a herbál elítolag nagyon durva volt csak én semmit nem éreztem :D a rendes fű is tuti igazi volt mert elöttem morzsolták szét és attól is beálltak a haverok....
2013. aug. 12. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy így van és soha többet ne butítsd tovább az agyadat ilyen hülyeségekkel.

Én is voltam olyan környezetben, ahol állandóan szívták a füvet, de engem sohasem tudtak rávenni se a cigire, se a fűre.

43/F

2013. aug. 12. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
A "herbált" felejtsd el, azt had szívják az idegbetegek. Egy igazi 0.2-es indicát biztos megéreznéd. ^^
2013. aug. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!