Miért van az hogy hatástalan a fű?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy bármilyen füvet szívok (harbal marhiána) semmi hatása nincs ráadásul tisztán szívok haverokkal. Ők mindig beállnak nekem annyi mint egy cigi és ők rendszeresen füveznek és meg kb 5-ször próbáltam ki???2013. aug. 12. 13:51
1/11 anonim válasza:
Miért füvezel? Nem kéne. Se a haverok se senki miatt... Csak ennyit.
2/11 A kérdező kommentje:
Mostmár nekem ennyi elég is volt csak ki akartam próbálni de sose ütött be semmit,és ezért próbáltam ki többször. És azt kérdeztem miért nem üt semmit a fű egy kezdő szervezetének???
2013. aug. 12. 13:57
3/11 anonim válasza:
Rosszul szivod, nem tudozod le vagy nem tartod lent eleg ideig. Olyan nincs hogy 5 ember K.O. 1 meg nem erez semmit:D Akkor az az 1 valamit rosszul csinal.
4/11 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy szívom mint a cigit csak kicsit tovább tartom lent. Amúgy én sem értem. Haverok azt mondják imunis a szervezetem arra az anyagra ami benne van...
2013. aug. 12. 14:12
5/11 anonim válasza:
Próbálj hasist, majdnem ugyanolyan hatású, mint a fű, csak erősebb.
6/11 A kérdező kommentje:
Á a drogokból nekem bőven elég egy életre, csak arra vagyok már kiváncsi miért nem üthetett be....
2013. aug. 12. 14:24
7/11 anonim válasza:
Az első alkalommal nekem is jóval enyhébb volt, mint amire számítottam, na de ötödszörre? Amúgy ha herbált szívtál, akkor még lehetséges a dolog, az egy szar. Van belőle ütős fajta is, de olyan is amit alig érez be az ember, csak akkor, ha már rá van kattanva. Szóval biztos, hogy igazi marihuánát szívtál?
8/11 A kérdező kommentje:
tuti a herbál elítolag nagyon durva volt csak én semmit nem éreztem :D a rendes fű is tuti igazi volt mert elöttem morzsolták szét és attól is beálltak a haverok....
2013. aug. 12. 15:15
9/11 anonim válasza:
Örülj neki, hogy így van és soha többet ne butítsd tovább az agyadat ilyen hülyeségekkel.
Én is voltam olyan környezetben, ahol állandóan szívták a füvet, de engem sohasem tudtak rávenni se a cigire, se a fűre.
43/F
10/11 anonim válasza:
A "herbált" felejtsd el, azt had szívják az idegbetegek. Egy igazi 0.2-es indicát biztos megéreznéd. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!