Folyás hatástalan kezelése után mit tegyek?
Voltam dokinál 1 hónapja kb. Nem amiatt mentem, de észrevette, hogy van egy bővebb váladékozásom odalent. Mondtam, hogy azt gondoltam ez normális, mivel nem volt kellemetlen szagú, se a színe nem változott meg, nekem mindig ennyi volt. Azt mondta ez sok ahhoz, hogy normális legyen. Adott hüvelykúpot és hüvelygélt tenyésztési eredmény nélkül, amit nem is értek mert az egyik gombára a másik bakteriális fertőzésre való, szóval kicsit olyan hasára csapott és menjünk tutira alapúnak érzem. Többször utánaolvastam már, és mindenhol azt írja, hogy ha nem változik meg a szaga színe, nem viszket, nincs kiütés, bőrpír odalent akkor ez normális, van akinek több van. Kiváltottam a gyógyszereket, végigcsináltam a kúrát, de visszaállt a régi állapot. Találtam egy online nőgyógyászos oldalt ahol szakember válaszol, leírtam mindent részletesen. Ezt a választ kaptam:
"A hüvelyváladék mennyisége és minősége egyénenként és fizikai valamit szellemi állapotunktól (stressz), ciklusunktól függően nagyon változó. Általában azt mondjuk, hogy ha nem csíp, viszket, mar és nincs kellemetlen szaga, nem igényel teendőt.Mivel önnek a folyás nem okoz panaszt, emiatt nem kell visszamennie"
Nem tudom mit tegyek. Én megszoktam h ilyen vagyok, eddig is együttéltem ezzel. De nem tudom ha nem megyek vissza az orvoshoz, akkor ha lesz párom nem-e átadok neki valamit? Mit tennétek a helyemben?
Köszi
Köszi!
Kenetet ő is vett mert a rákszűrést is megcsinálta, csak annak kell pár nap 1 hét mire eredménye lesz és ezt nem várta meg a gyógyszer felírással. Azóta nyilván értesített volna ha valami gond van az eredményekkel. Így gondolom nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!