Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak rám hatástalan a cigi?

Csak rám hatástalan a cigi?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban elszívtam 5 szálat kb. 3 óra alatt, és semmit nem éreztem. se rosszullét, se nyugodtság ( mármint hogy ettől nyugodtam volna meg ), semmit. Mit kellett volna éreznem?
2011. febr. 5. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Letüdőzed? Egyébként rám, akkor sem hat, ha letüdőzöm, de nagyon koszosnak érzem magam egy szál után is.
2011. febr. 5. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
pont ezér ostobaság dohányozni. mert semmi hatása nincs :D XD
2011. febr. 5. 20:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, letüdőztem.
2011. febr. 5. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Ne félj, idővel előjönnek a hatásai. Szürkés bőr, állandó krákogás, tüdőrák, gyomorvérzés, nyelőcsőrák, hasnyálmirigyrák, olyan büdös leszel mint egy állatkerti oroszlán, szívinfarktust kaphatsz, hólyagrák, a nem dohányzók utálata, és legalább tíz év mínusz az életedből. Most mondd meg, megéri?
2011. febr. 6. 01:00
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó válaszolót úgy képzelem el hogy csak egészségesen táplálkozik minden előírást be tart.Nem használ csak extraszűz olivaolajat,és csak zöldséget és csirkemellet eszik.És mivel orvosa azt mondja 100évig fog élni,boldogságától bódultan kilép a villamos elé és meghal.33 évesen. De legalább egészséges volt.
2011. febr. 6. 01:16
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem teljesen. De cigi, alkohol, kávé, édesség nem szerepel az életemben. Ha valakinek ezek a legfontosabbak az életében, azt csak sajnálni tudom. Nekem sokkal fontosabb a család, az anyagi biztonság, és az életöröm. Akinek ezek nincsenek meg, azok nyúlnak pótszerekhez. És nincs nálunk villamos.
2011. febr. 6. 01:27
 7/14 anonim ***** válasza:
22%

Megint egy kérdés megint egy ide nem illő nemdohányos hőbörgés, nagyon jó. Kezdem azt hinni hogy direkt provokáltok. Nagyon remélem ugyan így,ilyen stílusban beírogatsz a kövéreknek is.

A boldog családi életedhez gratulálok, nem mindenki ilyen szerencsés.

Te meg milyen cigit szívtál el? Ha atomgyengét ne is csodáld hogy nincsen hatása. DE ennek ellenére sok mindentől is függ, lehet alkati kérdés is.

Egyébként ha nem muszáj akkor ne cigizz, rohadt drága móka.

Egy exdohányos

2011. febr. 6. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:09" Ne haragudj, ez nem hőbörgés akart lenni. Ezek tények.

2011. febr. 6. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:

milyen hatást vártál?

el tudok szívni 5 cigit 5perc alatt is, és úgy sincs semmi hatása.

2011. febr. 6. 14:30
 10/14 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:45"

Örülök neki hogy ezek tények, de akkor sem a kérdésre válaszoltál.

Itt bárki feltesz egy cigis kérdést abban a pillanatban megjelennek a nemdohányzók és okoskodnak.

NEM ellened szól , hanem a nagy többség ellen. Én tényleg örülök annak ,hogy ilyen kiegyensúlyozott életed van.

DE hidd el mindennek a mérték az alapja.

Ha iszol pár sört nem leszel alkoholista, ha napközben jólesik egy kávé attól sem leszel koffeinfüggő. Ha elszívsz pár szál cigit attól sem leszel rákos.

Kedves kérdező, max megszédülsz és hevesen ver a szíved. Ennyi.

2011. febr. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!