Nektek melyik cigi a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Egy kis közvéleménykutatás. :) Antidohányosok kíméljenek legyenszíves!2011. okt. 29. 21:30
4/24 anonim válasza:
Fehér vagy szürke Dunhill, és most olcsó is.
20/F
5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mások véleményét is várom!
2011. okt. 29. 21:59
7/24 anonim válasza:
Eddig a piros markoló volt, de most eléggé elcseszték.
9/24 anonim válasza:
Szerintem régen a Piros Marlboro volt a legjobb cigi, és A sárga/kék Came.l Az új marlborot elcs*szték:((. Aztán még ottvan a Dunhill, igazán finom és elegáns cigaretta de ez az árán is meglátszik! "Alsó-közép" kategóriából pedig nekem a 3 jobb cigi : Bond, (Pall Mall), Multifilter. Remélem segíthettem!
10/24 anonim válasza:
Aztán ott van persze a Djarum:) izesített cigi (nem csak valami enyhe feelingje van hanem tényleg érezni) 20 szálas, ízesített a szűrője. 1550HUF 10,10, 10 az erőssége, ha jól emlékszem, de nem érzed rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!