Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az előbb szívtam el 2 szál...

Az előbb szívtam el 2 szál cigit, és most néha így belenyilal a tüdőmbe és szúr, meg a kezem is remeg és előbb szédültem is. Miért? :S

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 20:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért mindig a bagósokat izélgetik abban az országban ahol több százezer alkoholista van?????????

A kérdezőnek: Amikor az első cigit elszívtam kellemesen elszédültem tőle. Azért szívtam el aztán minden este egyet. Két év alatt jutottam el a napi 15-20 szálig. Manapság már 30 szál a napi adagom. Sokba kerül. Büdös. Fokozza számos betegség kockázatát. (Szándékosan nem írom, hogy megbetegít, mert azért az nem úgy van, hogy minden bagós tutira tüdőrákban hal meg, aki nem dohányzik az meg biztos hogy nem.) Ha ilyen szar az első élményed, akkor ne próbálkozz tovább. Füstmentes életet élhetsz.

2009. nov. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!