Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az előbb szívtam el 2 szál...

Az előbb szívtam el 2 szál cigit, és most néha így belenyilal a tüdőmbe és szúr, meg a kezem is remeg és előbb szédültem is. Miért? :S

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
lehet h nem kéne dohányozni? ..de ez csak egy ötlet :D
2009. okt. 26. 20:07
 2/11 A kérdező kommentje:
jó de nem ezt kérdeztem hanem h mitől van._.
2009. okt. 26. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
ne figyelj az elsőre...ha szoktál dohányozni akk nem tom mért van én erős dohányos vok nekem ilyen sosem volt...csak amíg még nem szoktam rá mert addig ez természetes...jobbulást!
2009. okt. 26. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D akkor azért van mert nem szoktam:D
2009. okt. 26. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
igen ezért lehet ha nem szoktál:)ne szokj rá mert nagyon nagyon nehéz lemondani róla...én is ezzel küszködök:/
2009. okt. 26. 20:25
 6/11 A kérdező kommentje:
okés hát tudom :/és nem is szeretnék rászokni :D
2009. okt. 26. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Egyszerű oxigénhiány szerintem. Ha nem akarsz rászokni akkor hagyd. Ne legyél már te is divat dohányos köcsög.
2009. okt. 26. 21:45
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ne legyél már te is divat dohányos köcsög."

Ez így kicsit erős...:D

2009. okt. 26. 23:59
 9/11 anonim ***** válasza:
első vagyok...mi az h ne figyeljen rám?...miért?..nem tök egyértelmű hogy a dohányzás mindenben közrejátszik?
2009. okt. 27. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:
mondjuk azért ne figyeljen rád mert esetleg majd ő eldönti mit akar aki "hülye" az a saját kárán tanul(mint pl. én...) aki meg okos az a másén én is azt tanácsoltam neki h ne szokjon rá de azért még nem kell leoltani mert elszívott két szál cigit...sztem annyit te is elszívtál életedben...vagy még annyira kicsi vagy h nem is gyújtottál rá soha de akkor ne is gyújts:O
2009. okt. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!