Az előbb szívtam el 2 szál cigit, és most néha így belenyilal a tüdőmbe és szúr, meg a kezem is remeg és előbb szédültem is. Miért? :S
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 20:03
1/11 anonim válasza:
lehet h nem kéne dohányozni? ..de ez csak egy ötlet :D
2/11 A kérdező kommentje:
jó de nem ezt kérdeztem hanem h mitől van._.
2009. okt. 26. 20:12
3/11 anonim válasza:
ne figyelj az elsőre...ha szoktál dohányozni akk nem tom mért van én erős dohányos vok nekem ilyen sosem volt...csak amíg még nem szoktam rá mert addig ez természetes...jobbulást!
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D akkor azért van mert nem szoktam:D
2009. okt. 26. 20:14
5/11 anonim válasza:
igen ezért lehet ha nem szoktál:)ne szokj rá mert nagyon nagyon nehéz lemondani róla...én is ezzel küszködök:/
6/11 A kérdező kommentje:
okés hát tudom :/és nem is szeretnék rászokni :D
2009. okt. 26. 20:26
7/11 anonim válasza:
Egyszerű oxigénhiány szerintem. Ha nem akarsz rászokni akkor hagyd. Ne legyél már te is divat dohányos köcsög.
8/11 anonim válasza:
"Ne legyél már te is divat dohányos köcsög."
Ez így kicsit erős...:D
9/11 anonim válasza:
első vagyok...mi az h ne figyeljen rám?...miért?..nem tök egyértelmű hogy a dohányzás mindenben közrejátszik?
10/11 anonim válasza:
mondjuk azért ne figyeljen rád mert esetleg majd ő eldönti mit akar aki "hülye" az a saját kárán tanul(mint pl. én...) aki meg okos az a másén én is azt tanácsoltam neki h ne szokjon rá de azért még nem kell leoltani mert elszívott két szál cigit...sztem annyit te is elszívtál életedben...vagy még annyira kicsi vagy h nem is gyújtottál rá soha de akkor ne is gyújts:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!