Lehetséges, hogy a cigitől van ennyire kipattogva az arcom?
Figyelt kérdés
5 hónapja cigizek, mindennap 1-2 szálat, azelőtt soha nem voltam kipattogva... Mielőtt megjött, akkor jött ki egy, max. kettő pattanás. De egy pár hónapja nagyon ragyás vagyok... Nem értem. Arra is gondoltam, hogy a fogamzásgátló abbahagyása miatt lehet, mert azt is kábé fél éve hagytam abba, és mint tudom, ilyenkor egy jó pár hónapig felborul az ember hormonháztartása... Szerintetek mitől van ez? Vagy szexhiányom van??????? :-o
Sajna fél éve nincs barátom...
2009. okt. 26. 15:35
1/7 anonim válasza:
inkább a fogamzásgátló. a nőknek kb 70-80%-a ragyásabb lesz amint abbahagyja a foggátlót.
2/7 anonim válasza:
a 3 együtt, jól írtad.
1 a cigi, 2 a fogigátló abbahagyása, 3 a lelki probléma ez együtt már nagyon sok tünetet okozhat belsőleg is. :(
3/7 anonim válasza:
a cigi biztos, hogy nem, a másik kettő igen, főleg a tablettamentesség.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! :) Megnyugodtam, hogy nem a cigi miatt van. A másik kettő problémát pedig egynek lehet tekinteni, hiszen ha elkezdek járni egy fiúval, akkor úgyis egy idő után elkezdem szedni a fogamzásgátlót, és akkor remélem megint szép tiszta lesz az arcom. ;)
2009. okt. 27. 10:46
5/7 anonim válasza:
Nekem a cigi miatt rengeteg pattanásom volt, így gyorsan le is mondtam róla.. azóta azt a havi 1000-1500 ft-ot másra tudom költeni.. szerintem próbálj meg kevesebbet cigizni, vagy egyáltalán ne is cigizz. tudom hogy nehéz ezt mondani, de hidd el, akaraterővel összejön..
6/7 A kérdező kommentje:
:/ Majd gondolkodom rajta, és köszönöm, hogy írtál! :)
2009. okt. 27. 17:15
7/7 A kérdező kommentje:
Leszarom, így is gec*szép vagyok!!!!!!! ;)
2009. nov. 16. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!