Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi ez az egesz a fűről? Többi...

Mi ez az egesz a fűről? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Olvastam hogy ha beszerzek fuvet valakitol belekeverhet ilyen olyan szintetikus anyagot.Ez nem csak akkpr igaz ha keszen veszem meg a jointot?Ha olyan kis plikkes zacsiba veszem csak a fuvet akkor semmi nem lehet benne hisz megtudom kulonboztetni a 2t egymastol s a masiknak se celja h rossz bizniszt csinalljon...
2013. aug. 8. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
húú de értesz te ehhez...inkább ne füvezz ha ennyire nem vagy képben abból csak baj lehet. Kész jointot nem lehet venni mindig pakkban adják. aztán te megcsinálod magadnak. szintetikus anyagot nem a zacsiba teszik hanem a kiszárítás előtt beáztatják a növényt. te semmit nem veszel észre belőle szemmel nem látható csak a hatását érzed. ami elég szar. vannak ilyen kis műmájerek akik azt hiszik ez jó meg a "huuudebeálltamgeeeci" hatást éri el aminek a fele pszichés rájáccás.
2013. aug. 8. 09:40
 2/8 Salx Narval ***** válasza:
Ha megtudod különböztetni, akkor semmi gond, ha nem, akkor pedig szerencse dolga. Szerintem fűhöz nem kevernek szintetikus anyagot, legfeljebb más növénnyel dúsítják, de ez sem igazán jellemző.
2013. aug. 8. 09:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Első:DDD Mar hogyne lehetne keszen megvenni keszen?Múltkor is táborba mielott mentem volna haverommal szerzet cuccot h elotte full beallva tekerte meg a csavo..Második koszi a valaszt.
2013. aug. 8. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
az egy dolog de azt se készen vette meg hanem neki csinaltak diler nem csinál olyat h legyárt 20 kész jointot te meg megveszed. de enm is ez a lényeg. keressetek olyan embert aki nem szar minőséget árul. azért sem jó ha előre megtekeri mert nem tudod leellenőrizni a mennyiséget. simán eladhat 0.7-et 1 gramm áráért. legyen eszetek
2013. aug. 8. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Árulnak úgy nevezett „bio”-t ami nem más mint morzsolt fű, ipari acetonba mártva. Ha egész a bud akkor nagy eséllyel nem áztatták bele semmibe.

ma 10:59

Az hagyján én ismerek olyat akinek 0.2-t adtak el 1.0-ként. És a gyerek még örült is neki. :D

2013. aug. 8. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Vidéken jellemző az, hogy kevesebbet kapsz, mint egy gramm. Fogják, egy grammot kétfelé szednek, és máris megvan a dupla haszon. Vagy az is lehetséges, hogy sok ember kezén átmegy, és mindenki lecsíp belőle.

Szintetikus anyagot keverhetnek a fűbe, még akár a növény növekedési szakaszában is. Beinjekciózzák, lefújják kemikáliákkal, de ez azért nem jellemző, mert inkább rontja az anyag minőségét, mintsem javítaná.

Kérlek titeket, hogy arról, hogy a herbált, avagy potpourri-t bionak nevezitek, szokjatok már le! Az egy szintetikus f*s, ami úgy készül, hogy valamilyen gyógynövényt acetonba áztatnak, azt beszórják herbálporral, és hagyják kiszáradni. Acetont szívni szerintem minden, csak nem bio-dolog...

Ja, és készen is lehet kapni joint-ot. Általában 0.2g fű van benne, és olyan 6-800 forintokért dobálják.

2013. aug. 9. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: Pesten is szokás. Egy gyökér ismerősömet egy új arc nagyon behúzta, 1 grammként adtak el neki 0.2-őt, és még arra is rávették, hogy ossza meg a jointot velük...

Azóta biózik, merthogy az sokkal olcsóbb...

2013. aug. 10. 04:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezért hordok magamnál ékszermérleget... 2800 ft-ért vettem, és hasznos, mert ha megyek venni, ráteszem, és ha nincs meg legalább 0.7, akkor nem veszem meg. :)
2013. aug. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!