Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » RGD cigiről véleményetek?

RGD cigiről véleményetek?

Figyelt kérdés
Ma láttam ilyet dohányboltban, azt mondta az eladó, hogy Philip Morris kínából importálja. Nem mertem megvenni, de aki próbálta az írja meg legyen szives a véleményét róla.
2013. aug. 6. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
én a zöldet próbáltam,nem volt rossz,elég erős mentolos íze van (de nem annyira erős mint pl a zöld Pall Mall). egy tűrhető közepes cigi szerintem
2013. aug. 6. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer szívtam kék RGD cigit. Elég jó.
2013. aug. 6. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz.
2013. aug. 6. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Piros RGD-t próbáltam, de az összes közül a legrosszabb volt, a többi RGD-ről (kék, zöld stb...) nem nyilatkozok, mert nem próbáltam, és nem is fogok több RGD-t szívni.
2013. aug. 6. 18:20
 5/8 anonim válasza:
zöld rgd-t próbáltam, hát a zöld ld, zöld goldengate,zöld marlbi és bármi más mentolos ciginek is jobb íze volt
2013. aug. 7. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Zöld RGD-t szívok. Nem rossz , bár nyílván nem 1 felsőkategóriás cigi... 820 ért sztem nem rossz. De próbáld ki nyugodtan nekem bejön.
2013. dec. 9. 15:30
 7/8 Tomi90 ***** válasza:
Szerintem a kék nem rossz, de a piros nagyon erős. Ha a többihez képest olcsó cigit akarsz, próbáld ki az entert vagy a p20-at 770-ért. Ezekből is a piros nagyon erős, de a kék egész jó.
2013. dec. 9. 23:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de itt nem az olcsóság a lényeg, hanem, hogy kínai cigaretta, szó szerint.
2013. dec. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!