Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 37 cm-es vizipipa nagyon kicsi?

37 cm-es vizipipa nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
csak saját magam használatára venném, nem haverokkal együtt pipzásra stb.
2009. okt. 25. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, nekem is az van csak a cső rövid hozzá, de legalább könnyű szálítani.

Bár most már én is nagyobbat vennék kb 55-72cm-est.

2009. okt. 25. 19:40
 2/8 anonim válasza:
100%
most nem azért mondom de nem mindegy mekkora ugyan azt lehet vele csinálni... -.-
2009. okt. 26. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
37 centis pipa az pontosan 37 centi... kicsi vagy nem? döntsd el.
2009. nov. 25. 20:26
 4/8 anonim válasza:
ugyanolyan mint a többi, csak könnyebben borul és ugye a csöve is rövidebb, szóval ha nagy társaságban akartok pipázni érdemesebb 1 nagyobba befektetni, kb 3 embernek bőven elég a kicsi:D
2011. febr. 25. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem egy 26centis és az is tök jó könnyen lehet hordozni és tök könnyü, mostmár ven egy55centis is de az elborult és a nagy súlya miatt megrepett
2011. máj. 27. 19:14
 6/8 anonim válasza:

2009-10-26 23:07

nem mindegy te gyökér, mert a nagyobb pipa egészségesebb mert hosszabb útja van a füstnek és jobban lehül, jobb ízeket tudsz kicsikarni belőle, nagyobb füstje van sokkal, csak az a hátránya h nem jó választás hordozás szempontjából... nekem 125cm-es pipám van, de sokkal jobb választás az arany középút, az 55cm-es pipák.

2011. júl. 5. 11:15
 7/8 anonim válasza:
Hülyevagy?! A faszom hosszabb..
2011. júl. 29. 00:34
 8/8 anonim válasza:

Kifejezetten jó, a lényeg, hogy a csöve kicsi, nem a pipa.

Nekem is volt, köszönhetően a csőnek, felborult és összetört.

Akkor mint egy alkar hosszúsága.

Vegyél egy nagyobb, hosszabb csövű pipát, lehetőleg forgót, és azzal nem kell félni hogy felborul :)

Nagyobbal még az a jó, hogy kellemesebb az íze a kőnek vagy a jobb dohánynak! Üdv

2015. máj. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!