csak saját magam használatára venném, nem haverokkal együtt pipzásra stb.
2009. okt. 25. 19:31
1/8 anonim válasza:
Nem, nekem is az van csak a cső rövid hozzá, de legalább könnyű szálítani.
Bár most már én is nagyobbat vennék kb 55-72cm-est.
2009. okt. 25. 19:40
2/8 anonim válasza:
most nem azért mondom de nem mindegy mekkora ugyan azt lehet vele csinálni... -.-
2009. okt. 26. 23:07
3/8 anonim válasza:
37 centis pipa az pontosan 37 centi... kicsi vagy nem? döntsd el.
2009. nov. 25. 20:26
4/8 anonim válasza:
ugyanolyan mint a többi, csak könnyebben borul és ugye a csöve is rövidebb, szóval ha nagy társaságban akartok pipázni érdemesebb 1 nagyobba befektetni, kb 3 embernek bőven elég a kicsi:D
2011. febr. 25. 17:18
5/8 anonim válasza:
nekem egy 26centis és az is tök jó könnyen lehet hordozni és tök könnyü, mostmár ven egy55centis is de az elborult és a nagy súlya miatt megrepett
2011. máj. 27. 19:14
6/8 anonim válasza:
2009-10-26 23:07
nem mindegy te gyökér, mert a nagyobb pipa egészségesebb mert hosszabb útja van a füstnek és jobban lehül, jobb ízeket tudsz kicsikarni belőle, nagyobb füstje van sokkal, csak az a hátránya h nem jó választás hordozás szempontjából... nekem 125cm-es pipám van, de sokkal jobb választás az arany középút, az 55cm-es pipák.
2011. júl. 5. 11:15
7/8 anonim válasza:
Hülyevagy?! A faszom hosszabb..
2011. júl. 29. 00:34
8/8 anonim válasza:
Kifejezetten jó, a lényeg, hogy a csöve kicsi, nem a pipa.
Nekem is volt, köszönhetően a csőnek, felborult és összetört.
Akkor mint egy alkar hosszúsága.
Vegyél egy nagyobb, hosszabb csövű pipát, lehetőleg forgót, és azzal nem kell félni hogy felborul :)
Nagyobbal még az a jó, hogy kellemesebb az íze a kőnek vagy a jobb dohánynak! Üdv
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!