Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitöl jobb a nagy vizipipa...

Mitöl jobb a nagy vizipipa mint a kicsi?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 17:45
 1/7 anonim válasza:
49%
A vizipipában lévő viz lehűti a füstöt,és a káros anyagokat.A kispipa meg nem szür le semmit,és egészségtelenebb.
2009. márc. 27. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
meg a méret a lényeg ;) egyébként én is jobban szeretem a nagyobb pipákat (<45cm)
2009. márc. 28. 17:26
 3/7 anonim válasza:
68%

öhm 45cm még nem számít nagy pipának.. nekem 55 centisem van háromágú és sokszor eltörpül a többi pipa között..

a kérdésre válaszolva: attól jobb, mert sokkal feelingesebb, hogyha valaki egy magas, díszes pipát tart a háznál, és átjönnek a haverok pipázni.. sokan csodájára járnak, szoba dekorációnak is tökéletes látvány egy nagy pipa.. a füst minőségét a méret nem befolyásolja -mondják a nagyok- de én úgy vagyok vele, hogy 55 centis pipa az ami a tökéletes.. az felett már pénzkidobás, ha nem dekorációt akarsz, az alatt, pedig nem jön be nekem szimplán.

vannak ezen kívül nagyon kicsi pipák, amik nem vizipipázásra valók, hanem drogozásra.. valakinek az jön be

2009. aug. 2. 00:39
 4/7 anonim válasza:

nekem nem kimondot 45 vagy 55 cm-es van :D

nekem ösze van téve a tartály 1.5 liter a kerámia elég nagy a cső meg olyan 50 cm :D

de a tartály elég nagy jól néz ki d enem nagy szóval ez nekem igy nagyon jó :D

ha jól megvan cisnálva akkor tök mind1 csak a viz menyisége és a szén meg a dohánytől fög hogy milyen a füst iz stb.

mindenap pipázok...

2009. szept. 11. 01:15
 5/7 anonim válasza:
92%

nekem is 1.5l tartályom van a pipa maga 82 es és mindenki a csodályára jér dupla águ kerámimám van :

[link]

akerámia majd nem többe került mint a pipa 4500é vettem

egyiptbe szal nem pénzkidpbás a nagy és sokkal jobb mint a kicsi és aaz első hozzá szolo 1 lámaugyan ugy megszüri a kicsi mert ha nem nem vizipia lenne és nem tudnád szivni ős láma xD

mondok 1 tuti receptet a 1.5ös tartályba 3-4decifütyülös

a kerámiába 5szál vékony cigi összekerverve fahéjas dohival gyeerekek attol ugy beállsz és beszivsz hogy aza hihetetlen xD és mennyi füstjön belőle

a kedvenc dohim a menta me annak vana legtöbb füstje meg hüsit meg még sorolhatnám hogy mien qurva jó

aaz eper izre a legjobb

ammég van 1 65ös pipum aaz 9000volt deh naon jóminüségü deh mindig a 85ös lessz a végén használva xD me jó a füstje

a legrégibb pipum 5éves és 32cm és 1500é vettem xD aaz má naon le van küzdve deh még mindig qurva jó xD

hétvégén szombat vas a 85össsel mindig 15-20szenetelszivunk per nap naon jó aaz uzuttobbi 1 évebe igy csináljuk me cigimeleette meg rumos kola meg fütyülös meg rum mmegbrrezzer meg cigi meg szivar és aaz a tuti partya dencelös kivitel után xD

14/F

2010. febr. 17. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
kis pipából jobban jön a füst meg minnél kevesebb csövű annál több a füst de egészségtelenebb,de könnyebben lehet hordozni 55centis az pont jó van füstje és tudod vini táskába margit szigetre vagy ahova akarod:D
2010. ápr. 18. 19:23
 7/7 Akkrann válasza:
Nekünk volt egy kicsi 35 cm körüli, vettünk egy 45-öset és nagyobb a füstje :P
2010. okt. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!