Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipa takarítása? Miért...

Vizipipa takarítása? Miért lehet nagyon szén ízű? Miért ilyen kicsi a füstje?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért lehet kicsi a füst mert rosszul van megtömve, kevés a hő, esetleg még a szívócső is ki van lazulva.

Én így tömöm:

Tölcsérbe dohány, minimális helyet hagysz a tölcsér teteje és a dohány között. Két réteg alufólia sűrűn kilyukasztva. Egy alufólia karika, ami a következő réteget távol tartja az alsótól(fél centi vastag kb). Az a bizonyos következő alufólia réteg, viszont ez csak egy réteg és csak a szén alatt van kilyukasztva. Ha így is kevés, akkor meg lehet próbálni hogy több szenet raksz egymás mellé. Nekem elég nagy kerámiám van, cocobrico szenet használok, ebból kettőt rakok rá, nagyobb tömés esetén hármat, de akkor már sokszor túl nagy a hő. Ki kell tapasztalni. Ha öngyulladós szenet használsz és ráfér a kerámiára egymás mellé kettő, akkor meg lehet próbálni.

2011. jún. 2. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a tisztítás sima mosogatószerrel, a végén meg citromlével, az elveszi a jellegzetes tea szagot.
2011. jún. 2. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, a választ !
2011. jún. 3. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nehogy használj mosogatólét! úristen!XD Sima cirtomos víz, vagy víz. A kerámiát dörzsi kefével le tudod pucolni, csövön ha műanyag akkor átfolyatod a vizet, a tartályba pedig fogkrémes vizet. ennyi! ha van gond írj, mert 4 éve tolom a pipát
2011. jún. 18. 19:51
 5/6 anonim válasza:
a pipát mosogatólével kimosni nagyon káros, az elöttem szóló jól mondta, csak olyan anyagokkal mosd ki, amelyek nem károsak a szervezetre... Gondolj bele beszívod utána azt a füstöt!
2011. jún. 18. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
A tartályt csak addig töltsd meg vízzel, hogy a pipa alját 1-3 cm-re lepje el. Így marad hely a tartályban a füstnek.
2011. nov. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!