Mikor volt az első cigi?
Figyelt kérdés
Nekem 13 évesen. Szar volt.
14/F
2009. okt. 24. 19:25
21/29 anonim válasza:
12 voltam, amikor először megkóstoltuk a barátnőimmel, de akkor még nem tüdőztük le. Párszor összejöttünk a nyári szünetben és elszívtunk néhány szálat. Aztán 4 évig semmi. 16 múltam, amikor rászoktam. Azóta kétszer tettem le, terhesség alatt és néhány éve 6 hónapra. Amikor azt hittem már leszoktam, egyszer csak jött egy iszonyat nagy sóvárgás, kb olyan érzés, mint amikor megkíván az ember egy darab sütit vagy csokit. Akkor visszaszoktam. 30 éve dohányzom. Csak a rengeteg pénzt sajnálom.....
22/29 anonim válasza:
17/f
11, és jó volt.1 Évig szívtam.....aztán letettem, mert rájöttem, hogy nagyon káros ezért nem szívok.......nem kockáztatom meg hogy tüdőrákos legyek....azóta inkább csak füvet szívok bongbol, v. varpoból...
23/29 anonim válasza:
7. félév fele azóta kb 25-50 dobozzal, de már egy hónapja rá se nézek... csak szivarozni szoktam ritkán...
25/29 anonim válasza:
5 hónapja, 15 leszek nem sokára.
27/29 anonim válasza:
Nekem ma volt az első szálam, szerintem az utolsó is.. semmi xtra szerintem.Egészségtelen büdös és káros..
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!