Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Edzés közben és után meg amikor egyedül itthon vagyok akkor mindig mondom magamban hogy többet nem gyújtok rá de amikor kint vagyunk a haverokkal és megkínálnak nem tudok nemet mondani.. nem szívok sokat naponta vagy 2 naponta 1 szál körülbelül.. mit csináljak hogy azt tudjam mondani hogy nem kívánom és nem kell ?
2013. júl. 30. 21:23
 1/4 A kérdező kommentje:
minden nap van edzésem és as sportomhoz a legszükségesebb az állóképesség.. egy olyan este amikor bulizunk vagy valami és akkor elszívok 4-5 szálat utána 1-2 hét edzés és már mintha teljesen tiszta lenne a tüdőm de akkor is szar a közérzetem...
2013. júl. 30. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet még nem szeretnéd letenni. Mióta gyújtasz rá?
2013. júl. 30. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
kb 1 hónapja van ez hogy minden nap vagy minden másnap 1-2 szál
2013. júl. 30. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
1hónapja próbáltad ki vagy korábban? Hány éves vagy ha megkérdezhetem? Próbálj meg nemet mondani, különben ráfogsz szokni és nem fog jólesni, kényszerből kell szívnod.
2013. júl. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!