Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füves cigi tényleg nem...

A füves cigi tényleg nem károsítja az agysejteket és még jó hatása is van? (serkenti az agyat stb? )

Figyelt kérdés
Tesóm (egyetemet elvégezte és füvezett már) múltkor mesélt nekem a füves cigiről, hogy valami THC van benne és nem pusztítja az agysejteket, serkenti az agyat és jó hatása is van .. és hogy csak azért tiltották be mert költséges volt a cigipapír gyártása vagy mi... szóval ez igaz? eddig nem akartam kipróbálni mert azthittem pusztítja az agysejtjeim ... de mostmár rá vagyok kattanva nagyon kipróbálnám
2013. júl. 20. 21:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kis mennyiségben nem káros, csak úgy mint az alkohol, a kávé, a nikotin, vagy akár az LSD.

Egy-egy pohár bor nem árt meg, sőt sok orvos ajánlja, a kávé, ha néha-néha fogyasztod, serkenti az agyműködést, és feltölt, a nikotin szintén, pár havonta 1 szál cigi kis időre tényleg serkenti az agyműködést, az LSD pedig szimplán jó tapasztalat, ha pár évente használod, kis mennyiségben.

A fűvel ugyanez a helyzet. Ha hetente, vagy akár naponta fogyasztod, elhülyít ahogy kell. Pár havonta viszont nincs negatív mellékhatása, a pozitív drogteszten kívül. A lényeg mindig az önkontroll. Tényleg rengetegen kezdik úgy, hogy csak a fűvet fogják kipróbálni, mégis elsodródnak a kemény drogok felé. Ha úgy döntöd használni fogod, azt ajánlom értelmes keretek között tedd azt, és ne vidd túlzásba, tartsd vissza magad, mert ez nem játék.

2014. márc. 6. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!