Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Igaz az hogyha dohányzom de...

Igaz az hogyha dohányzom de nem veszem le, vagyis nem szivom le egészen a füstöt, nyak/ torok, vagy egyéb rákot kaphatok, tőle?

Figyelt kérdés

Párszor

csináltam már, nem akartam teljesen beleszívni és a barátaim mondták,

hogy lehet még rosszabbat teszek ezzel, azóta többszőr is kapart a

torkom és néha szúr is. Vajon attól lenne, vagy valami más áll a

háttérbe? előre köszönöm

2013. júl. 14. 01:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kaphatsz rákot mindenképp.

Állítólag torokrákot könnyebben kaphatsz, ha nem tüdőzöd le, de esély akkor is van rá, ha letüdőzöd.

A dohányzásban nincs garancia semmire.

2013. júl. 14. 05:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha kínálnak mond meg hogy kösz de már most szívtam el az utolsómat,vagy kösz de nem dohányzom!Ez nem égő!Nézd meg mennyibe kerül egy dobozzal és még nem emelték az árakat(még).

Az a baj hogy könnyű rászokni,ha nem tűdőzöd le akkro is nikotint juttatsz be a szervezedbe ami után már hiány van.Én kemény dohányos voltam leszoktam ,néha brahiból Én is elszívok úgy egyet hogy nem tüdözőm le ,de ez nagyon ritka.Legutobb egy ilyen cigi után még este is éreztem a nikotint az ínyemen,és éreztem azt a hiányt amikor dohányoztam.Szal nem érdemes ilye3nekkel rajkodni,mellesleg impotensebb leszel tőle(mikor letettem az ágyban is jobb voltam)

2013. júl. 14. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
ha nem tüdözöd le akkor nagyobb az esély rá.
2013. júl. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!