Torok mandula kiszedés után lehet dohányozni?
nekem 18éves koromban szedték ki, és cigiztem is annakidején, nekem úgy nézett ki, mondták, hogy pár hétig semmiképp sem. de hát ugye akkor még hülye dohányos voltam, nem bírtam, megkérdeztem megint, hogy biztos, hogy nem szabad? mondták, hogy még vagy 2napig bírjam már ki. aztán kb 15perc telt, mint idióta dohányos, nem tudtam másra gondolni, megkérdeztem harmadjára is, hogy biztos hogy nem szabad cigiznem? akkor már elegük volt, mondták, hogy jóóó, ha akarok, menjek. visszagondolva jobb lett volna, ha nem teszem, mert elvileg sokkal ártalmasabb úgy a cigi, hogy ott egy nagy seb, de azt mondták, hogy ha eddig nem szakadt fel a seb, akkor nem is a cigitől fog. viszont nagyon kicsiket tudtam szívni, egymás után 2-3cigit szívtam, mert fájt ha erősen szívtam volna, és tényleg csak nagyon piciket tudtam egyszerre
azóta kinőttem a hülyeségem, és boldog nemdohányzó vagyok :D de ez már egy más kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!