Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Faj a mandula kiszedes altatov...

Faj a mandula kiszedes altatoval? F/12

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Utána tutira fáj,közben mivel elaltatnak nerm érzel semmit.Engem 14 évesen nem altattak el,mert kockázatos volt,így végig ültem és beledöfték a mandulámba az érzéstelenítőt.Amikor hatott,már nem éreztem semmit,utána hetekig pokolian fájt a torkom...
2011. febr. 21. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem altattak el 14 evesen, tul keso/ Fiamat elaltattak 4 eve, 19 volt. Utana fajt neki es 2 het mulva be is verzett. Ujbol kellett altatni, kipucolni.
2011. febr. 21. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem 16 évesen műtöttek altatással. Megbántam, hogy kivették, 2,5 hét múlva rögtön légcső és hörgő és arcüreggyulladásom lett egyszerre.

Egyébként 1,5-2 hétig nagyon fájt. Nekem hála Istennek nem vérzett be.

2011. febr. 21. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azóta semmi bajom nincs vele (10 éve volt a műtét),ORFI-ban vették ki...
2011. febr. 21. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!