Aki sose dohnyzott, az alapból nem birja a cigi szagát, köhög tőle?
Figyelt kérdés
Úgy értem, aki rászokik, az úgy tudom, megszokja a cigi szagát, és nem érzi többet, nem zavarja. De, alapból az ember szervezete nem birja a füstőt, meg köhög tőle, csak van aki ászokik, és "megszokja"? Én utálom a cigit, a szagát, meg mindent, és ha rászoknék, többet nem zavarna?
U.I. Nem fogok semmi pénzért rászokni, csak érdekel, hogy így működik-e ez!
2009. okt. 18. 16:16
1/5 anonim válasza:
21/f
a cigi szaga még
elmegy
egyszer szívtam életembe cigit köhögtem
de utána nem szívtam többet
2/5 anonim válasza:
Embere válogatja. Én mikor rendesen szívtam (most leszokóban vagyok, napi 1-2 szál az adagom) akkor is sokszor zavart a füst. Elsősorban zárt helyen, ahol nem volt megfelelő a szellőzés. Viszont ismerek olyan nemdohányzót akit egyáltalán nem zavart, soha. Nem attól függ, szívod-e.
3/5 anonim válasza:
Dohányos voltam. Amióta leszoktam sokkal jobban zavar a cigi szaga, mint előtte.
Amíg dohányos voltam addig is éreztem a cigi szagát. Azért is szoktam le, mert zavart a bűz!
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, szervezet függő a dolog...
5/5 anonim válasza:
Engem akkor sem zavart a cigi szaga amikor még nem cigiztem, sőt szerettem is és most is szeretem. 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!