18 alattiak! Szerintetek is kitolás velünk, hogy bevezették ezeket a nemzeti dohányboltokat?
Figyelt kérdés
Muszáj vagyok lopni a cigit, mert ezekbe a boltokba 15 évesen be sem engednek.2013. júl. 9. 00:19
21/23 anonim válasza:
ez habi! minket eddig simán beengedtek mindenhová, az először végig jártunk egy pár trafikot (3-at), de harmadszorra kiszolgáltak, és mindenhová beengedtk.
ez csak egy ürügy, hogy nyithassanak trafikokat...az ok valószínűleg más!
22/23 anonim válasza:
Sziasztok! Én trafikos vagyok és gyakorlatban egyáltalán nem értem az egészet!!! Természetesen a 18 év alatti úgyis beszerzi a cigit egy idősebb ember útján. Viszont az felháborít,hogy 18 év alatti be sem jöhet... értem ezt pl. egy 2 éves gyerekre... hova rakja addig a szülő??? Hagyja az úton??? :S A másik az,hogy tapasztaltam,hogy pontosan ezzel hívják fel a figyelmet a gyerekeknél, mert mivel ez tilos,már csak azért is szeretnének bekukkantani,hogy mi is ez és hogy néz ki!!! Nem beszélve kismillió nemdohányzó bejött már... ezzel a mondattal..hogy én nem dohányzok csak szeretnék szétnézni! Szóval felháborít ez az egész, totál semmi értelme.. sőt ezekből inkább csak problémák lesznek...szerintem.
23/23 anonim válasza:
én nem lopom hanem megkérek valakit az utcán hogy vegye meg megveszi oké
de egyetértek kitolás
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!