Előző vagyok,egyetlen amit sajnálok,hogy a kocsmákból ki tiltották...A romkocsmáknak adott 1 feelinget,hogy állt bent a füst.
2013. júl. 9. 10:31
12/23 anonim válasza:
Osztom az előttem lévőt és szerintem is hülyeség ugyis kilehet majd játszani a boltosokat pl. beküldsz idősebb ismerőst. En személyszerin jövőre 18 leszek addig meg kihúzom valahogy.
2013. júl. 9. 14:14
13/23 anonim válasza:
Megállsz a bolt előtt, pár perc alatt találsz valakit aki megveszi neked.
Vagy veheted háznál a csempészett cigit.
2013. júl. 9. 22:57
14/23 anonim válasza:
Kitolás max nekem aki augusztus végén lesz 18....de neked nem! Várhattál volna legalább 16 éves korodig...az minden téren egy vízválasztó.....az meg hogy lopsz hát gratulálok....:SS
2013. júl. 10. 10:11
15/23 anonim válasza:
Szerintem lopás alatt azt érti, hogy a szüleitől/nagyszüleitől kivesz 1-1 szálat(boltba szinte nem is tudna lopni).
Mindenki csinált ilyet aki ennyi idősen cigizett és nem volt pénze vagy lehetősége venni
2013. júl. 10. 11:39
16/23 anonim válasza:
Kérdező, egyáltalán miért szoktál rá a cigire, ha tudod hogy függőséggel jár? Te toltál ki magaddal, hogy rászoktál a cigire, egyébként meg a legtöbb kisboltban nem kérik el a személyit, hogy több vásárlójuk legyen :)
És nem kell senkitől sem lopni cigit, csak azért hogy jobban érezd magad, ha nem tudsz venni sehol cigit, akkor kérj valakitől egy szálat.
2013. júl. 11. 15:05
17/23 anonim válasza:
Úgy kell nektek! Amúgy igazán sz@r, hogy az embert, főleg 18 alatt nem igazán szeretnék kéménnyé változtatni. Tényleg nagy kitolás, hogy 15 évesen még nem engedélyezett a nyilvános fuldoklás... de rossz, hogy így talán kevesebb ember kap majd tüdő rákot... tényleg szemétség...
2013. júl. 11. 17:09
18/23 anonim válasza:
szerintem annyira hulyeseg... ezzel nemfognak kevesebbet cigizni a fiatalok. en 15.ig meg boltba veszem meg utana meg meg fogom kerni a csoveseket vagy egy haverom battyat.
2013. júl. 11. 23:27
19/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kitolás...pontosan ezért csinálták a nemzeti dohányboltokat(vagyis szerintem), hogy ne cigizzünk...azt sem értem mi ebben az élvezet...vagy menőnek érzitek magatokat mert cigiztek vagy mi??
2013. júl. 12. 14:47
20/23 anonim válasza:
Cigizettek csak, egészségetekre.
Én 20 éve cigizem. Most vagyok leszokóban.
Mi a különbség? Kocogásban, lassú futásban most is jobb vagyok, mint a legtöbb nem dohányzó, de ha 10-re felgyalogolok, akkor bizony a végére igencsak elfáradok.
Már egy nap cigi szünet után is fáradás nélkül fel tudok menni.
Majd rászoktok, rámegy egy csomó pénzetek. Napi egy dobozzal jövőre már 365 ezer. + az egészségetek. Hajrá! Rohadt menő füstölni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!