Miért csinálják ezt?
03:00-nak üzenem: Köszi a tájékoztatást akkor majd perelem a gyárakat, az autósokat és a milliomosokat akik annyi energiát elfogyasztanak a palotájukkal, hogy tonnányi szennyezőanyag kerül a levegőbe évente csak miattuk. Mert ezek szerint megtehetem. Nem?
Amúgy. Joga van bárkinek az utcán rágyújtani, akit zavar menjen arrébb. Bár én soha nem dohányzok tömegben, buszmegállóban, olyan helyen ahol zavarhat másokat, viszont aki akarja, hát tegye. Engem is sok minden zavar, amin mások változtatni tudnak még sem teszik. Pl. mikor valaki beszól egy dohányosnak hogy ne dobja el a csikket de 3p múlva a csipszes zacsi landol a földön.
Egy dohányos szerintem nincs tisztában azzal, hogy kint a szabad levegőn is zavarhat valakit az ha rágyújt. Szólni kell, hogy menjen arrébb egy kicsit, de nem leugatni.
Engem speciel az jobban zavar, ha valaki a zsúfolt buszon a pofámba liheg, miután fokhagymás kolbászt reggelizett, előtte meg lenyomott egy fél vegyest. Hánynom kell tőle, nem képletes értelemben, ha nem tényleg.
A 03:00 ásnak:
A képembe pisálhatsz, de ne mondd hogy eső. Mondd, hogy zavar a cigi szaga, vagy magát a szokást találod gusztustalannak, de ne mondd azt hogy az egészségedet félted (hacsak nem terhes vagy, esetleg krónikus tüdőbetegséged van), mert akkor perelhetnéd az autósokat, sőt a busztársaságot is a kipufogógáz miatt, esetleg bíróságra küldhetnél egy két köhögő vagy tüsszentő huligánt akik a buszra várnak melletted, sőt azt is aki véletlenül hozzád ér, hiszen ki tudja milyen fertőző bőrbetegsége van! Gondolom se kávét, se alkoholt nem fogyasztasz, és semmi olyat amiben mesterséges színezék, tartósítószer, cukor, vagy ismeretlen tartalmú adalékot tartalmaz. Ne papolj az egészség védelméről, hiszen ma már a csapvíz sem egészséges.
Mondom ezt úgy, hogy a buszmegállóban várakozóktól tisztes távolságban dohányzom, és nem ott gyújtok rá, ott csak befejezem amit már korábban meggyújtottam. És igen, én sem szeretem ha az arcomba füstölnek, főleg ha tömeg van, és a dohányszag mellett izzadság, bóvli parfüm, mosatlan ruha, és fingszagot is el kell viselnem.
"Egy dohányos szerintem nincs tisztában azzal, hogy kint a szabad levegőn is zavarhat valakit az ha rágyújt. "
Dehogynem tisztában lehet vele. Miért ne lenne tisztában? Szellemi sérült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!