Indokolatlan köhögés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ez a topic de talán itt elolvassák.amit kaptam melóhoz szobát,állandóan köhögök.ma voltam máshol,és semmi bajom nem volt beléptem újra és állandó köhögés jön rám mitől lehet? por látszólag nincs! szerintetek?2013. jún. 17. 22:06
1/8 anonim 

válasza:

Az nem indokolatlan, csak még nem találtad meg az okát.
2/8 anonim 

válasza:

Légkondi?
Főleg, ha nincs kipucolva...
4/8 A kérdező kommentje:
takaró,ágynemű kellemetlen szagú nagyon pici mosógép van aligha férne be,mivel külföldi melós szoba...de biztos h poratka most olvastam utána minden stimmel :S
2013. jún. 17. 23:01
5/8 A kérdező kommentje:
kitakarítottam,porszívózás,mosás,felmosás,törölgetés,de változatlan a köhögés :S
2013. jún. 20. 12:21
6/8 anonim 

válasza:

Akkor még mindig nem találtad meg az okát. Keresd tovább!
Én egyszer egy gyógyszer mellékhatásaként köhögtem, és csak véletlenül jött rá egy maszek orvos.
7/8 A kérdező kommentje:
semmit nem szedek ,főleg amit eddig nem,szóval passz :S de nagyon durva ás nem tudom elmulasztani semmise jó rá.orvos kilőve mert minden nap dolgoznom kell és külföldön vagyok
2013. jún. 21. 22:10
8/8 anonim 

válasza:

szia! kiderült már az oka?
párom is hasonló cipőben jár, de nem foglalkoznak vele az orvosok...allergia teszten volt és negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!