Anonymus54 kérdése:
Mitől köhöghetek?
Figyelt kérdés
2 éve cigizek eddig semmi gondom nem volt most így tavasz felé amikor kezdtek lenni a jó idők elkezdtem köhögni olyan 2-3 hónapja. gondoltam a cigi irrítálja a torkom 3 napig nem gyújtottam rá akkor is köhögtem. mondják hogy a cigis hurutosan köhög. én csak simán szárazon. allergiára is gyanakodtam de azt mondják hogy akkor folnya az oromm is. Mi lehet ez?2013. máj. 14. 11:27
1/4 anonim válasza:
bátyám is szárazon köhög, ő is cigizett. mondták neki hogy még egy jópár hétig köhögni fog, tisztul a tüdeje. ja, és akkor állt le, mikor már minden nap az ugatására keltem:) ha leteszed, még egy ideig tartani fog, de szerintem megérné abbahagyni, persze a te döntésed.
2/4 ivilicious válasza:
legalább 2 hónapig mellőzni kell
3/4 anonim válasza:
A cigi valóban nem az egészség záloga, de aligha attól köhögsz, ha valóban két éve kezdted. Sokkal inkább a csalóka időjárásnak tudható be, vagy valami a környezetedben, ami birizgálja a torkodat. Példaként megemlítem a nagybátyámat, akinek háromévi utánajárásába került, hogy rájöjjön; a laminát padló porát nem bírja.
4/4 A kérdező kommentje:
ő is cigzett? persze én minden betegségre cigiztem torok gyulladás tüszös mandula gyulladás az is köhögéssal járt de ezek mindig elmúltak.
2013. máj. 14. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!