Gletscher Prise tubák, "utóillata"? (:
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el tubákolni, ezzel a dohányal, de van egy utoszaga, ami nagyon haszonlit a punci szagra, és a tubák után 2órával még érzem a punciszagot. Vagy nem is tudom mit, de gyakorlatilag egésznap ezt érzem. Egy müanyag csőböl szívom, amit 2naponta mosnom kell, mert egyszerően olyan mint ha egycsaj otttárolta volna honapokig XD Vagy az nem punci szag? Hál istenek nekem még nem volt dolgom büdös puncival, szoval nem tudom milyen szaga lehet, szoval, ennek milyen utóillata van?2009. okt. 11. 13:50
1/4 anonim válasza:
ha nem volt még dolgod vele, honnan tudod, hogy olyan? ez olyan mint mikor azt mondják a paprikára, hogy olyan fűízű, holott nem ettek még füvet.
magyarul hülyeség. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor mi ez az elviselhetettlen szag?? Más tubáknál nincs ilyen, csak szintiszta mentol
2009. okt. 11. 14:03
3/4 anonim válasza:
kokaintól kisebesedhet az orr, és gennyes szaga van. lehet, hogy a tubáktól is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert a müanyag csőben is érzem. Persze nem a tubákolás után
2009. okt. 11. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!