Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan üt jobban a tubák?

Hogyan üt jobban a tubák?

Figyelt kérdés
mármint hogyan szédülök majd tőle jobban? ha apránként, vagy ha egyszerre szívom fel ?
2011. máj. 21. 00:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Ha kupánvágod magad vele. A füstölést még megértem, de hogy élő ember miért szív fel szemetet az orrába?
2011. máj. 21. 08:10
 2/18 Phoney ***** válasza:
66%
Az sokkal érthetőbb, hogy füstöt szív a tüdejébe. Tényleg, komolyan.
2011. máj. 21. 09:26
 3/18 anonim ***** válasza:
49%
egyszerre :D amúgy protipp.. fogsz egy tollat kiszeded a belsejét, lehetőleg olyan legyen a toll hogy az egyik oldalán nagyobb a lyuk, a másikon kicsi(ahol a toll kijön és írsz vele) na befogod a kicsi lyukat, felülről raksz bele először KEVESET!!!! majd orrodhoz veszed, elkezded szívni, és szép lassan elengeded alul :) fájdalmasan jó:D:D:D aztán ha nem ütött meg akkor próbálkozz kicsivel többel! majd írj hogy sikerült!:D
2011. máj. 21. 11:29
 4/18 petya14 válasza:
75%
valaki mondja már el nekem h most drog ról van szó?
2011. máj. 21. 14:30
 5/18 A kérdező kommentje:

hát ugyanúgy drog mint a cigi. csak kevésbé ártalmasabb, nem kerülök tőle tudatmódosult állapotba, nem szokom rá.

3. :DD köszi ez tök jó ötlet, így nem kell vele szarozni hogy most itt még van egy kicsi, hanem egyszerre feljön az egész, köszi a tippet majd kipróbálom amikor lehetőségem adódik

2011. máj. 21. 21:30
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
a drog rossz értem?
2011. máj. 21. 21:42
 7/18 A kérdező kommentje:
na kipróbáltam a módszert és kb majdnem befostam, nagyon kicsit raktam bele és mivel egyszerre ment fel az egész ezért nagyon csípett :D a szédülést nem fokozta, de így jobban lehet akkor vele spórolni :D
2011. máj. 21. 22:14
 8/18 anonim ***** válasza:
9%
fogadok hogy ennek a dohány orrba szipkodásnak gyorsító szipkodás lesz a vége.
2011. máj. 21. 22:16
 9/18 A kérdező kommentje:
na mibe fogadsz?: D
2011. máj. 21. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:

abba ha nyerek akkor abba kell hogy hagyd! :P

na mind1 de mondom a szipkodás nem jó dolog. olyan mint amikor a szádhoz emelnéd a cigit csak te arra állsz rá hogy egy csövet raksz az orrodhoz.

2011. máj. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!