Hogyan üt jobban a tubák?
Figyelt kérdés
mármint hogyan szédülök majd tőle jobban? ha apránként, vagy ha egyszerre szívom fel ?2011. máj. 21. 00:01
11/18 A kérdező kommentje:
nem egészen, mert itt nem sok élvezhető dolog van ami miatt rászoknék, szal annyira nem éri meg, hogy rászokjak, mert amikor felszívom akkor csíp mint állat, és utána jön a kis jó érzés, enyhe szédülés és mentolos szagok, ezt kb 2 percig, és utána ha nem fújom ki, vagy még szívok rá akkor rosszul leszek tőle. meg amúgyis, havonta ha egyszer-kétszer szívok, nem hiszem hogy baj lehetne belőle.:) meg persze amúgy figyelek is, tehát értem amit mondasz és én erre figyelek, hogy havonta egy-kettőnél többet ne csináljam.:) én nem akarok semmire rászokni.
2011. máj. 21. 22:53
14/18 A kérdező kommentje:
ez kb semmire :D annyira jó mint a cigi meg ezek.
kitisztítja a légzőrendszered, sokat tüsszentesz és beszédülsz ha nem vagy dohányzó típus.
sima dohánnyal nem jó, ez egy dohányból aprított por. dohánylevelet nem könnyű orrba szívni, meg szerintem nem is lenne jó.
2011. máj. 23. 16:15
15/18 petya14 válasza:
magyarul ki be áztatom mentás löttybe kí szárítom össze töröm és késsz is am meg folyamatosan dohányzom 15/f
16/18 A kérdező kommentje:
ok. te tudod :D én inkább megveszek 500 forintért 10 grammot ami egész évre elég és akkor nem kell ez a tortúra:)
2011. máj. 23. 20:01
17/18 anonim válasza:
Én minden évbe veszek vagy 2-3 dobozt még sose szoktam rá és sose szívtam még fehéret 5 éve használom alkalmaként ennyi
18/18 anonim válasza:
Hogy mire jó? Pl ha náthás vagy be van dugulva az orrod és nem akarsz venni szar orrcseppeket hanem egy természetes anyagot amitől tüsszögsz is az azért jó mert kb 30 másodperc alatt kidugul az orrod. Míg az orrcseppre az van írva max 3-szor lehet alkalmazni 1 nap a tubákból annyit használsz amennyi jólesik de, persze érdemes én régóta szívom de még sose szoktam rá . de havonta érdemes tartani 30 vagy több idö pihenöt tartani hogy a nyálkahártya regenerálodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!