Quek kérdése:
Ha minden este egy szál cigarettát el szívok akkor rá fogok szokni a dohányzásra?
Figyelt kérdés
Már mint az lesz a vége hogy én is annyira rá szokok hogy óránként rá kell gyújtanom? vagy simán bírni fogom. ja és ezek a cigaretták általában minőségiek tehát nem valami munkás cigi. hanem (Black, minőségi szivar)2013. jún. 16. 00:55
12/13 A kérdező kommentje:
utolsó kommentár! én is így csinálom, ha gáz lesz egyből dobom, de addig is jó mert amikor azt az egyet szívom el gondolkodok a napomon, mit tettem jól és mit nem.
2013. jún. 18. 02:15
13/13 anonim 

válasza:

akkor szoksz rá a dohányzásra ha tevékenységekhez kapcsolod pl.: kávé mellé mindig rágyújtasz akkor ha sokáig csináltad csak akkor szoksz le róla ha a kávéról is leszoksz a nikotinfüggőség legyűrhető akaraterővel mivel azt 3-4 nap után nem kívánja a szervezeted de ami az agyadba berögződött azt nem ilyen egyszerű leszokni. az meg, hogy élvezed e vagy sem én évek óta dohányzok sokat és egy jó ideje utálom de nem bírom elviselni ha olyat csinálok ami mellé/után már évek óta csináltam ez a függőség bár van egy jó technikám a leszokásra amit most kezdtem el csinálni eddig elég jól megy. mikor végeztél egy tevékenységgel ami után rágyújtanál akkor ahelyett hogy rágyújtasz csinálj mást mittomén megittad a kávéd azonnal ülj fel a bicajra és tekerj amíg nem jön el a következő rágyújtós alkalom akkor végezd el azt amit csinálnál előtte és azonnal indulás valamit csinálni amit nem csináltál akkor szóval mondjuk ebédelsz elszívnád a cigit de inkább tanulsz, futsz, bicajozol akármi ezzel elég hamar leszokhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!