Mi az igazság a vízipipáról?
Már elnézést, de az a szám, hogy 100 cigi az egy kibeb@szott hülyeség.....mérd csak le, hogy mennyi dohányt teszel bele....nem lesz annyi mint 100 szál cigi....ezeket a számokat CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT ÍRJÁK, hogy megfélemlítsenek!!!
Elmondom az igazságot!
A vízipipa is káros (!), de nem annyira mint a cigi!
Először is: - A dohány, nem ég el, hanem csak a meleg hatására a melasszal együtt elpárolog, kicsit megpörkölődik...
A víz az kb semmit nem szűr meg, az IGAZ!
Mivel a dohány NEM ég el, ezért nem képződik kátrány, ami aztán lerakódna....
De ha nem hiszed akkor csinálhatod azt is, hogy fogsz egy vízipipát és 1 szál cigit, beszívod, majd mikor kifujnád a füstöt egy zsepin keresztül fujod ki!
Az 1 szál ciginél csupa sárga lesz az egész, viszont az egész vízipipa aktusnál kb nem lesz semmi! ennyit arról, hogy 100x-an káros
Viszont a nikotin -a kátránnyal ellentétben- nem olyan, hogy az égéskor keletkezik...az van is! Igen egy kicsit be lehet szédülni tőle pont emiatt + egy kicsi CO2
Van, aki azt mondja, hogy rá lehet szokni, van aki azt mondja nem....én azt mondom: -NEM
Miért is?
14. születésnapom után kaptam meg életem első vízipipáját...ami lassan 1 éve lesz...szívom dohánnyal/shiazoval is! De inkább dohánnyal. Volt olyan, mikor egy héten 5x-6x is szívtam dohánnyal, és mégsem lettem addiktív!!! Akármeddig kibírom nélküle.. Volt is mikor több hónapig nem is használtam, mostanság is csak a haverokkal megyünk ki és szívunk egy közöset egy emlékműnél pl :D
14/15 F
@Fourth
Nem kívánom cáfolni az állításaidat, de ez a tipikus általam említett vizipipás kamaszok "igazsága".
Igen, lehet, hogy van benne valami :DD
De meg kell vallani, hogy a vp és a cigi nem egy kaliber, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!