Fünof kérdése:
Miért van az, hogy az egyik oldalon azt írják a vízipipáról, hogy sokkal károsabb mint a cigi, a másikon pedig, hogy alig káros?
Figyelt kérdés
Én VP-t és cigit is szívtam már. a cigitől könyezzett a szemem és a tüdőmet furán éreztem tőle. a Vp-t bármilyen erősen bármilyen sokáig szívtam egyáltalán nem éreztem semmit a tüdőmben, ugyanakkor több füstöt is lélegeztem ki. Én magam is az mellett vagyok, hogy a VP alig káros, mert tapasztaltam fizikailag, de azt nem értem h néhányan miért mondják azt róla, hogy nagyon káros?2012. szept. 6. 21:09
1/5 anonim válasza:
Elég tájékozatlan vagy. Ezek nem úgy károsak, hogy beleszívsz és rögtön megfulladsz, hanem hosszú idő alatt, lassan teszi tönkre teljesen a szervezetedet (nem csak a tüdődet). A kérdésedre meg az a válasz, hogy a neten bármit lehet írni, akinek az az érdeke, hogy vízipipázz, az nyilván azt fogja terjeszteni, hogy kevésbé káros, akinek pedig az, hogy cigizz helyette, az azt írja, hogy károsabb.
2/5 anonim válasza:
Mint minden dohányárú a vizipipa is káros. Nikotin függőség stb. ugyanúgy jelentkezhet, de véleményem szerint kevésbé, mint a cigaretta, hiszen a legtöbb kátrány a vízben kimosódik a füstből(ezzel máris feleződik szerintem a károkozás a szervezetben). Érdekelne, vajon indokolják-e, miért lenne ez károsabb.
3/5 anonim válasza:
Ugyan azt a szemetet szívod így is,úgy is.Csak a "csomagolás" más.
4/5 anonim válasza:
Igen, a vizipipa károsabb, de csak akkor ,ha napi szinten csinálod. Ha heti-havi szinten 1-2x akkor nem annyira vészes. Egyébként, ha sok dohányt raksz bele, akkor mire elszívod eléggé ki tud ütni. Én legalábbis rosszul lettem tőle. Úgyhogy azt is mértékkel kell adagolni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. szept. 8. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!