Amikor begyújtják a cigit, akkor is szokták szívni?
Figyelt kérdés
Vagy nem gyullad be jobban/könnyebben?2013. jún. 12. 17:35
1/6 anonim válasza:
ahogy én láttam, mikor be akarja gyújtani, már akkor is szívja, hogy a parázs jobban felhevüljön, mert több oxigént kap, és így hamarabb meggyullad a dohány.
Tehát még meggyújtatlanul beveszi a szájába, a gyújtót a cigihez emeli, és mikor hozzáér a láng a cigihez már akkor szívja, a fenti ok miatt, és hogy ne aludjon el a parázs.
2/6 anonim válasza:
mindkettőtöknek üzenem mint nagyon nagyon régi dohányos, hogy maradjatok az elméleti tudásnál, soha ne próbáljátok ki ... saját érdeketekben
3/6 anonim válasza:
köszönöm 'nemááá', nem is akarom elkezdeni.. :)
5/6 Kinga1995 válasza:
Bizony-bizony, szívni kell, hogy rendesen meggyulladjon :-)
Szádba veszed, elkezded szívni csattintod az öngyújtót és beletartod a cigi végébe. Már füstöl is, érzed a fincsi nikotint, meg a mentolt :-P
Egyszer poénból kipróbáltam, szívás nélkül meggyújtani, de fél perc után sikerült csak :-D
6/6 anonim válasza:
Szokták, de a legtöbben az első slukkot nem tüdőzik le hanem rögtön kifújják. Attól függ milyen az öngyujtód, ha benzines pl. akkor nem szokták letüdőzni (bár engem nem zavar) ha gyufával gyujtod meg akkor jobb nem letüdőzni az elsőt mert elég pocsék érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!